Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dusjsikker kroppstrimmer for behagelig hårstell

Philips BG7025/15

  Art.nr: 1004376
  • Kroppsbarbering og -trimming
  • Sikker på følsomme områder
  • 100 % vanntett
  • Regulerbart hode, 5 lengder (3- 11 mm)
  • 80 min trådløs bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fjern enkelt hårene på kroppen uten fare for å skjære deg eller irritere huden. Med Philips Bodygroom BG7025 / 15 dobbeltsidige bodygroomer kan du velge mellom å fjerne håret helt eller å beholde kortere stubber. Denne modellen har en batteritid på opptil 80 minutters trådløs bruk etter kun 1 times lading, og den er 100% vanntett.  

Trim eller barber alle deler av kroppen 

Med Philips Bodygroom BG7025 / 1 kan du barbere og trimme hele kroppen fra halsen og ned. Den er utformet for å være en sikker og behagelig trimmeløsning for rygg, skuldre, bryst, mage, armhuler, armer, intime områder og ben.

Barbering som følger kroppens konturer

Bodygroomerens fleksible barberhode beveger seg i alle retninger og tilpasser seg kroppens konturer. Det gir en tett og behagelig barbering.

Blad i rustfritt stål og justerbar kam

Den innebygde trimmeren og regulerbare kammen er utformet for å kunne takle også tykkere hårstrå. Trimmerens stålblader er selvslipende og holder seg ekstra skarpe og effektive, samtidig som bladenes avrundede kanter gir skånsom kontakt med huden. Kammen har fem lengdeinnstillinger, så du kan velge nøyaktig hvilken lengde du vil ha, fra 3 til 11 mm, alternativt bruke barberhodet på den andre siden for et tettere resultat.

Avrundede kanter og allergivennlige skjæreblader

Barberhodets patenterte, avrundede kanter, sammen med et hypoallergent belegg over skjærebladene, beskytter huden mens du barberer deg.

100 % vanntett

Trim og barber deg på en bekvem måte, i eller utenfor dusjen, vått eller tørt. Rengjøres ganske enkelt ved å skylles under springen.

Lang driftstid

Få opptil 80 minutters trådløs bruk etter 1 times lading. Batterilampen lyser grønt når batteriet er fulladet, og oransje når det gjenstår 10 minutters bruk.

2 års garanti

Alle Philips Bodygroomers har to års verdensomfattende garanti. De er laget for å holde. De trenger aldri å smøres, og de er kompatible med de forskjellige elektriske standardene rundt om i verden.

1004376 Philips Philips BG7025/15 BG7025/15 Fjern enkelt hårene på kroppen uten fare for å skjære deg eller irritere huden. Med Philips Bodygroom BG7025 / 15 dobbeltsidige bodygroomer kan du velge mellom å fjerne håret helt eller å beholde kortere stubber. Denne modellen har en batteritid på opptil 80 minutters trådløs bruk etter kun 1 times lading, og den er 100% vanntett.   Trim eller barber alle deler av kroppen  Med Philips Bodygroom BG7025 / 1 kan du barbere og trimme hele kroppen fra halsen og ned. Den er utformet for å være en sikker og behagelig trimmeløsning for rygg, skuldre, bryst, mage, armhuler, armer, intime områder og ben. Barbering som følger kroppens konturer Bodygroomerens fleksible barberhode beveger seg i alle retninger og tilpasser seg kroppens konturer. Det gir en tett og behagelig barbering. Blad i rustfritt stål og justerbar kam Den innebygde trimmeren og regulerbare kammen er utformet for å kunne takle også tykkere hårstrå. Trimmerens stålblader er selvslipende og holder seg ekstra skarpe og effektive, samtidig som bladenes avrundede kanter gir skånsom kontakt med huden. Kammen har fem lengdeinnstillinger, så du kan velge nøyaktig hvilken lengde du vil ha, fra 3 til 11 mm, alternativt bruke barberhodet på den andre siden for et tettere resultat. Avrundede kanter og allergivennlige skjæreblader Barberhodets patenterte, avrundede kanter, sammen med et hypoallergent belegg over skjærebladene, beskytter huden mens du barberer deg. 100 % vanntett Trim og barber deg på en bekvem måte, i eller utenfor dusjen, vått eller tørt. Rengjøres ganske enkelt ved å skylles under springen. Lang driftstid Få opptil 80 minutters trådløs bruk etter 1 times lading. Batterilampen lyser grønt når batteriet er fulladet, og oransje når det gjenstår 10 minutters bruk. 2 års garanti Alle Philips Bodygroomers har to års verdensomfattende garanti. De er laget for å holde. De trenger aldri å smøres, og de er kompatible med de forskjellige elektriske standardene rundt om i verden. Kroppshårtrimmer 4,1 21 779 NOK 779 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Kroppshårtrimmer