Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kroppstrimmer som lar deg barbere ryggen selv

Philips BG5020/15

  Art.nr: 1004375
  • Tre påklikkbare kammer, 3, 5 og 7 mm
  • Tilbehør for å barbere ryggen selv
  • Behagelig på sensitive områder
  • Allergivennlig
  • Brukes både i og utenfor dusjen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Bodygroom BG5020/15 lar deg enkelt barbere eller trimme armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena på en rask og enkel måte. Trimme- og barberelementene i denne kroppstrimmeren er laget av et hypoallergent materiale som unngår at det oppstår irritasjon. Det medfølger tre kammer til kroppspleie (3, 5 og 7 mm) og tilbehør for å barbere ryggen selv. 

Trygg barbering av hele kroppen, fra intimområder til ryggen 

Utformet for trygg og komfortabel barbering av armhulene, brystkassen og magen, ryggen og skuldrene, lysken og bena. Den hudvennlige barbermaskinen fanger opp og klipper hår i ulik lengde, slik at du ikke trenger flere tilbehør og unngår at skarpe kanter kommer i kontakt med huden.

Avrundede tupper og et hypoallergent skjærehode for hudkomfort

Trimme- og barberelementene i denne kroppstrimmeren er laget av et hypoallergent materiale som unngår at det oppstår irritasjon. I tillegg har bladspisser og kammer en patentert perleform som også unngår irritasjon og beskytter huden mens du trimmer. Dermed kan du trygt bruke den på dine mest følsomme områder.

Tre kammer til kroppspleie (3, 5 og 7 mm)

Tre kammer følger med for ulike hårlengder. Fest kammen på barberingssystemet for å trimme håret til en jevn lengde på 3, 5 eller 7 mm. Du kan bruke barberingssystemet uten kammen for en tettere barbering. Det anbefales å trimme tykt hår med en av kammene før du barberer deg.

Barber ryggen din selv

Med Philips BG5020 kan du enkelt barbere din egen rygg med det ekstra lange ryggtilbehøret som følger med. Du kommer enkelt til og kan barbere langt ned på ryggen, uten problem!

60 minutters trådløs bruk etter en times lading

Et kraftig oppladbart batteri med 60 minutters trådløs bruk etter åtte timers lading for bruk på hele kroppen. Indikatorlampen for batteristatus viser når batterinivået er lavt eller fullt.

Enkel å rengjøre, kan brukes både i og utenfor dusjen

Gir et komfortabelt og tett resultat, både i og utenfor dusjen. Kroppstrimmeren er helt vanntett, slik at du enkelt kan skylle den etter bruk. Det anbefales å trimme langt hår når det er tørt, for bedre trimmeytelse.

Ergonomisk grep

Gummihåndtaket er utviklet for å sikre optimal håndtering, selv når det er vått, slik at du får bedre kontroll både i og utenfor dusjen.

To års garanti, global spenning, trenger ikke smøring

Alle pleieproduktene til Phlips er bygget for å vare. De har en verdensomspennende garanti på to år samt verdensomspennende spenningskompatibilitet, og du trenger aldri å olje dem.

1004375 Philips Philips BG5020/15 BG5020/15 Philips Bodygroom BG5020/15 lar deg enkelt barbere eller trimme armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena på en rask og enkel måte. Trimme- og barberelementene i denne kroppstrimmeren er laget av et hypoallergent materiale som unngår at det oppstår irritasjon. Det medfølger tre kammer til kroppspleie (3, 5 og 7 mm) og tilbehør for å barbere ryggen selv.  Trygg barbering av hele kroppen, fra intimområder til ryggen  Utformet for trygg og komfortabel barbering av armhulene, brystkassen og magen, ryggen og skuldrene, lysken og bena. Den hudvennlige barbermaskinen fanger opp og klipper hår i ulik lengde, slik at du ikke trenger flere tilbehør og unngår at skarpe kanter kommer i kontakt med huden. Avrundede tupper og et hypoallergent skjærehode for hudkomfort Trimme- og barberelementene i denne kroppstrimmeren er laget av et hypoallergent materiale som unngår at det oppstår irritasjon. I tillegg har bladspisser og kammer en patentert perleform som også unngår irritasjon og beskytter huden mens du trimmer. Dermed kan du trygt bruke den på dine mest følsomme områder. Tre kammer til kroppspleie (3, 5 og 7 mm) Tre kammer følger med for ulike hårlengder. Fest kammen på barberingssystemet for å trimme håret til en jevn lengde på 3, 5 eller 7 mm. Du kan bruke barberingssystemet uten kammen for en tettere barbering. Det anbefales å trimme tykt hår med en av kammene før du barberer deg. Barber ryggen din selv Med Philips BG5020 kan du enkelt barbere din egen rygg med det ekstra lange ryggtilbehøret som følger med. Du kommer enkelt til og kan barbere langt ned på ryggen, uten problem! 60 minutters trådløs bruk etter en times lading Et kraftig oppladbart batteri med 60 minutters trådløs bruk etter åtte timers lading for bruk på hele kroppen. Indikatorlampen for batteristatus viser når batterinivået er lavt eller fullt. Enkel å rengjøre, kan brukes både i og utenfor dusjen Gir et komfortabelt og tett resultat, både i og utenfor dusjen. Kroppstrimmeren er helt vanntett, slik at du enkelt kan skylle den etter bruk. Det anbefales å trimme langt hår når det er tørt, for bedre trimmeytelse. Ergonomisk grep Gummihåndtaket er utviklet for å sikre optimal håndtering, selv når det er vått, slik at du får bedre kontroll både i og utenfor dusjen. To års garanti, global spenning, trenger ikke smøring Alle pleieproduktene til Phlips er bygget for å vare. De har en verdensomspennende garanti på to år samt verdensomspennende spenningskompatibilitet, og du trenger aldri å olje dem. Kroppshårtrimmer 4,1 15 629 NOK 629 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Kroppshårtrimmer