Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett kroppshårtrimmer for sensitiv hud

Philips BG3010/15

  Art.nr: 1004374
  • 3 mm kam med klikkfeste
  • Allergivennlige blader
  • Behagelig på sensitive områder
  • Brukes både i og utenfor dusjen
  • Batteridrevet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips Bodygroom BG3010 / 15 lar deg komfortabelt barbere eller trimme komfortabel for armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena. Den kan brukes både i og utenfor dusjen. En enkel måte å trimmet håret. 

Barber eller trim hele kroppen

Utformet for å være sikker og komfortabel for armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena. Den hudvennlige barbermaskinen får tak i og klipper hår som har ulik lengde, slik at du ikke trenger flere tilbehør, og unngår at skarpe kanter kommer i kontakt med huden.

Avrundede tupper og et hypoallergent skjærehode

Barbermaskinens hode har patenterte avrundede tupper og hypoallergenisk folie for å beskytte huden under barberingen. En toveis trimmer kan klippe lange hår, og deretter kan du bruke skjærehodet for en tettere barbering.

En kam til kroppspleie (3 mm)

En kam på 3 mm følger med for et naturlig trimmeresultat. Fest kammen på barberingssystemet for å trimme håret til en jevn lengde på 3 mm. Du kan bruke barberingssystemet uten kammen for en tettere barbering. Det anbefales å trimme tykt hår med kammen før du barberer deg.

50 minutters trådløs bruk

Et kraftig oppladbart batteri med 50 minutters trådløs bruk etter åtte timers lading for bruk på hele kroppen. Indikatorlampen for batteristatus viser når batterinivået er lavt eller fullt.

Enkel å rengjøre, kan brukes både i og utenfor dusjen

Gir et komfortabelt og tett resultat, både i og utenfor dusjen. Kroppstrimmeren er helt vanntett, slik at du enkelt kan skylle den etter bruk. Det anbefales å trimme langt hår når det er tørt, for bedre trimmeytelse.

Ergonomisk håndtak 

Gummihåndtaket er utviklet for å sikre optimal håndtering, selv når det er vått, slik at du får bedre kontroll både i og utenfor dusjen.

To års garanti, trenger ikke smøring

Alle pleieproduktene til Philips er bygget for å vare. De har en verdensomspennende garanti på 2 år samt verdensomspennende spenningskompatibilitet, og du trenger aldri å olje dem.

1004374 Philips Philips BG3010/15 BG3010/15 Philips Bodygroom BG3010 / 15 lar deg komfortabelt barbere eller trimme komfortabel for armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena. Den kan brukes både i og utenfor dusjen. En enkel måte å trimmet håret.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Barber eller trim hele kroppen Utformet for å være sikker og komfortabel for armhulene, brystkassen og magen, skuldrene, lysken og bena. Den hudvennlige barbermaskinen får tak i og klipper hår som har ulik lengde, slik at du ikke trenger flere tilbehør, og unngår at skarpe kanter kommer i kontakt med huden. Avrundede tupper og et hypoallergent skjærehode Barbermaskinens hode har patenterte avrundede tupper og hypoallergenisk folie for å beskytte huden under barberingen. En toveis trimmer kan klippe lange hår, og deretter kan du bruke skjærehodet for en tettere barbering. En kam til kroppspleie (3 mm) En kam på 3 mm følger med for et naturlig trimmeresultat. Fest kammen på barberingssystemet for å trimme håret til en jevn lengde på 3 mm. Du kan bruke barberingssystemet uten kammen for en tettere barbering. Det anbefales å trimme tykt hår med kammen før du barberer deg. 50 minutters trådløs bruk Et kraftig oppladbart batteri med 50 minutters trådløs bruk etter åtte timers lading for bruk på hele kroppen. Indikatorlampen for batteristatus viser når batterinivået er lavt eller fullt. Enkel å rengjøre, kan brukes både i og utenfor dusjen Gir et komfortabelt og tett resultat, både i og utenfor dusjen. Kroppstrimmeren er helt vanntett, slik at du enkelt kan skylle den etter bruk. Det anbefales å trimme langt hår når det er tørt, for bedre trimmeytelse. Ergonomisk håndtak  Gummihåndtaket er utviklet for å sikre optimal håndtering, selv når det er vått, slik at du får bedre kontroll både i og utenfor dusjen. To års garanti, trenger ikke smøring Alle pleieproduktene til Philips er bygget for å vare. De har en verdensomspennende garanti på 2 år samt verdensomspennende spenningskompatibilitet, og du trenger aldri å olje dem. Kroppshårtrimmer 3,5 17 369 NOK 369 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Kroppshårtrimmer