Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Langvarig hårfjerning

Braun IPL 3012

  Art.nr: 1008584
  • 3 intensitetsnivåer
  • Tilpasser intensiteten etter hudtonen din
  • Barberhøvel og reiseveske følger med
  • Inntil 16 år med behandlinger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Synes du at det er styrete å barbere deg hver dag? Da kan IPL være løsningen for deg. IPL fjerner hår med laser, og ved systematisk bruk i bare tre måneder kan du oppleve en permanent reduksjon av hårvekst på områdene du har behandlet. Ja, det tar et par minutter ekstra i starten, men du får igjen for innsatsen - og med Braun Silk-expert Pro 3 tar det bare ni minutter å behandle begge bena. 

Tre ulike intensitsnivåer

Hudtonen din er ikke den samme på hele kroppen - spesielt om sommeren. SensoAdapt-sensoren i Silk-expert Pro 3 leser hudtonen din kontinuerlig og tilpasser intensitetsnivået på lysglimtene slik at du får en trygg og effektiv behandling. Silk-expert Pro 3 leverer 300.000 lysglimt - det tilsvarer inntil 16 år med behandlinger. Den er klinisk testet og godkjent av Skin Health Alliance.

Planlegg og følg behandlingene dine

For å optimere resultatene du får ved bruk av IPL kan du bruke Brauns Silk-expert Pro IPL-app. Appen hjelper deg blant annet med å holde oversikt over hvilke områder du har behandlet, hvor mange ganger du har utført behandlingen og når det er på tide med neste behandling. Appen viser også hvordan SensAdapt-sensoren fungerer og har videoer, bilder og tekst som viser hvordan du bør bruke IPL-en for beste mulige resultater.

Koble til og ta i bruk umiddelbart

Braun Silk-expert Pro 3 er klar når du er det. IPL-en går på strømnettet og trenger derfor ingen batterier eller lading -plugg kontakten i veggen, så er du i gang umiddelbart. 

Presisjonshodet som følger med er perfekt for bruk på mindre områder som ansiktet, armhulen og bikinilinjen.

Du kan velge å la IPL-en gli langs huden, eller å punktbehandle ved å holde den på ett område. Punktbehandling er veldig presist og perfekt for mindre og mer sensitive områder, mens behandlingen vil gå raskere hvis du holder IPL-en i bevegelse, da dette trigger flere lysglimt. Supert for store områder som ben og armer.

Hva er IPL?

IPL står for Intense Pulsed Light, og teknikken går ut på at kraftige lysglimt bedøver hårsekkene, og det tar lenger tid før håret vokser ut igjen. Teknologien var lenge forbeholdt skjønnhetssalonger, men er på vei inn i de tusen hjem. Netflix and IPL, folkens?

1008584 Braun Braun IPL 3012 PL3012 Synes du at det er styrete å barbere deg hver dag? Da kan IPL være løsningen for deg. IPL fjerner hår med laser, og ved systematisk bruk i bare tre måneder kan du oppleve en permanent reduksjon av hårvekst på områdene du har behandlet. Ja, det tar et par minutter ekstra i starten, men du får igjen for innsatsen - og med Braun Silk-expert Pro 3 tar det bare ni minutter å behandle begge bena.  Tre ulike intensitsnivåer Hudtonen din er ikke den samme på hele kroppen - spesielt om sommeren. SensoAdapt-sensoren i Silk-expert Pro 3 leser hudtonen din kontinuerlig og tilpasser intensitetsnivået på lysglimtene slik at du får en trygg og effektiv behandling. Silk-expert Pro 3 leverer 300.000 lysglimt - det tilsvarer inntil 16 år med behandlinger. Den er klinisk testet og godkjent av Skin Health Alliance. Planlegg og følg behandlingene dine For å optimere resultatene du får ved bruk av IPL kan du bruke Brauns Silk-expert Pro IPL-app. Appen hjelper deg blant annet med å holde oversikt over hvilke områder du har behandlet, hvor mange ganger du har utført behandlingen og når det er på tide med neste behandling. Appen viser også hvordan SensAdapt-sensoren fungerer og har videoer, bilder og tekst som viser hvordan du bør bruke IPL-en for beste mulige resultater. Koble til og ta i bruk umiddelbart Braun Silk-expert Pro 3 er klar når du er det. IPL-en går på strømnettet og trenger derfor ingen batterier eller lading -plugg kontakten i veggen, så er du i gang umiddelbart.  Presisjonshodet som følger med er perfekt for bruk på mindre områder som ansiktet, armhulen og bikinilinjen. Du kan velge å la IPL-en gli langs huden, eller å punktbehandle ved å holde den på ett område. Punktbehandling er veldig presist og perfekt for mindre og mer sensitive områder, mens behandlingen vil gå raskere hvis du holder IPL-en i bevegelse, da dette trigger flere lysglimt. Supert for store områder som ben og armer. Hva er IPL? IPL står for Intense Pulsed Light, og teknikken går ut på at kraftige lysglimt bedøver hårsekkene, og det tar lenger tid før håret vokser ut igjen. Teknologien var lenge forbeholdt skjønnhetssalonger, men er på vei inn i de tusen hjem. Netflix and IPL, folkens? IPL-laser 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. IPL-laser