Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fiks sommerklippen på to minutter

Remington XR1500 Ultimate Series RX5 Head Shaver

  Art.nr: 1017052
  • Fem skjærehoder
  • Vanntett
  • Innebygd detaljtrimmer
  • 50 minutters batteritid

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

14 dagers angrerett

Raske leveranser

30 dager åpent kjøp

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med Ultimate Series RX5 er det raskt og enkelt å barbere hodet. Barbermaskinen har fem skjærehoder og barberer så nært inntil huden som 0,2 mm. De fem hodene som barberer med både både sirkulære og lineære bevegelser gjør RX5 60% mer effektiv enn vanlige barbermaskiner, noe som betyr at du kan barbere hele hodet på mindre enn to minutter. Den er også vanntett, enkel å rengjøre og gir en hel måned med bruk etter full ladetid – oppdag en effektiv barbering med Remington!

Fem skjærehoder.

Fem skjærehoder

Grunnen til at Ultimate Series RX5 Head Shaver er så effektiv er de fem skjærehodene. Tradisjonelle barbermaskiner har sjelden mer enn tre skjærehoder, og RX5 barberer derfor et 60 % større område. RX5 leveres med en oppbevaringspose i tekstil.

En virkelig tett barbering.

Barberer tett inntil huden

RX5s fleksible skjærehoder følger enkelt konturene av hodet ditt, og du kan bruke både sirkulære og lineære bevegelser. Det, kombinert med en barberingshøyde på bare 0,2 millimeter, lar deg barbere hodet på bare to minutter.

For både våt- og tørrbarbering.

For både våt- og tørrbarbering

Fordi RX5 er vanntett kan du velge om du vil fikse frisyren foran speilet, eller om du vil ta med deg barbermaskinen inn i dusjen. Det betyr også at du kan bruke barberskum eller barbergel hvis du ønsker det.

Enkel å rengjøre.

Enkel å rengjøre

For å rengjøre RX5 løsner du enkelt skjærehodene fra maskinen og skyller av delene. Under skjærehodene sitter også skjeggoppsamlingslommene, som sørger for minst mulig søl på badet når du barberer hodet. 

Pop-up detaljtrimmer.

Pop-up detaljtrimmer

For at du skal kunne fikse de perfekte kantene og detaljene som du får hos barbereren så har RX5 en smart detaljtrimmer som popper opp ved behov. Ikke glem å trimme kinnskjegget!