Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt hårtrimmer med 60 minutters driftstid

Remington PG4000

  Art.nr: 1010110
 • Selvslipende, grafittbelagte blader
 • Stort tilbehørssett
 • 60 minutters batteritid
 • Skyllbart tilbehør
 • Oppbevaringsveske er inkludert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remington PG4000 er en multitrimmer med et stort utvalg tilbehør inkludert. Den er vanntett og har lang driftstid, hele nitti minutter per lading. De selvslipende bladene er grafittbelagte, og sørger for en komfortabel og tett barbering. Sist, men ikke minst; PG5000 leveres med en oppbevaringsveske med plass til både maskinen og alt tilbehøret.

Selvslipende, grafikkbelagte blader

Med selvslipende blader trenger du aldri mer å tenke på å slipe bladene dine. Bladene på PG4000 er dessuten grafittbelagt, noe som sørger for en ekstra tett barbering og silkeglatt hud. 

Opptil 60 minutters batteritid per lading.

Opptil 60 minutter brukstid

Remington PG4000 gir deg opptil nitti minutter brukstid per lading, og går fra tomt til fulladet på bare fire timer. 

Barber deg i dusjen eller foran speilet; du bestemmer.

Skyllbart tilbehør

Bruk minimalt med tid på rengjøring. Alt PG4000s tilbehør kan skylles under rennende vann, og dermed klart til bruk raskt og enkelt. 

LED-indikatoren viser blant batterinivå.

2-trinns LED-indikator

Barbermaskinen har en LED-indikator som gir deg ladestatus mens maskinen står til lading, og varsler deg når det er på tide å lade. Ved lavt strømnivå blinker lampen rødt, undr lading blinker den blått, og når produktet er fulladet lyser lampen solid blått.

Inkludert tilbehør:

 • Trimmer for hår og skjegg
 • Nesehårtrimmer
 • Presisjonstrimmer
 • Lite foliehode
 • Justerbar lengdekam (2–20 mm)
 • Kam med fast lengde på 1,5 mm
 • Kam med fast lengde på 3 mm
 • Oppbevaringsveske
1010110 Remington Remington PG4000 43247560100 Remington PG4000 er en multitrimmer med et stort utvalg tilbehør inkludert. Den er vanntett og har lang driftstid, hele nitti minutter per lading. De selvslipende bladene er grafittbelagte, og sørger for en komfortabel og tett barbering. Sist, men ikke minst; PG5000 leveres med en oppbevaringsveske med plass til både maskinen og alt tilbehøret. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Selvslipende, grafikkbelagte blader Med selvslipende blader trenger du aldri mer å tenke på å slipe bladene dine. Bladene på PG4000 er dessuten grafittbelagt, noe som sørger for en ekstra tett barbering og silkeglatt hud.  Opptil 60 minutter brukstid Remington PG4000 gir deg opptil nitti minutter brukstid per lading, og går fra tomt til fulladet på bare fire timer.  Skyllbart tilbehør Bruk minimalt med tid på rengjøring. Alt PG4000s tilbehør kan skylles under rennende vann, og dermed klart til bruk raskt og enkelt.  2-trinns LED-indikator Barbermaskinen har en LED-indikator som gir deg ladestatus mens maskinen står til lading, og varsler deg når det er på tide å lade. Ved lavt strømnivå blinker lampen rødt, undr lading blinker den blått, og når produktet er fulladet lyser lampen solid blått. Inkludert tilbehør: Trimmer for hår og skjeggNesehårtrimmerPresisjonstrimmerLite foliehodeJusterbar lengdekam (2–20 mm)Kam med fast lengde på 1,5 mmKam med fast lengde på 3 mmOppbevaringsveske Hårtrimmer 5 1 499 NOK 499 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Hårtrimmer