Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Presisjonstrimmer med T-formede blader og slankt feste

Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Trimmer

  Art.nr: 1012011
 • Selvslipende blader i rustfritt stål
 • Til skjegg og hårfeste
 • Dobbeltsidig barberhode
 • Oppbevaringsveske
 • Åtte lengdekammer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Trimmer er perfekt for deg som vil vedlikeholde eller style skjegget og hårfestet med perfekte kanter, gjerne i forskjellige lengder. MB7000 har et spesielt slankt hodefeste som gjør det enklere å komme til og se hva du gjør. Det T-formede bladet kan brukes fra begge sider, for enda større rekkevidde på knotete områder. 

Allsidig tilbehørspakke

MB7000 T-Series leveres med et allsidig tilbehørsett i åtte deler som tilbyr alt du trenger for å style og vedlikeholde skjegget og de små hårene i nakken og langs hårfestet. Den justerbare kammen kan stilles inn på mellom én og fem millimeter, men en halv millimeters intervall. Til detaljarbeidet bruker du presisjonsbladet, som er sju millimeter bredt.

Både hovedbladet, som er 30 millimeter bredt, og presisjonsbladet kan snus og brukes på begge sider. Hvis du sliter med å komme til kan du altså snu på trimmeren for å få en annen vinkel på trimmerhodet. Seks lengdemarkerte fastlengdekammer er også inkludert, pluss en praktisk oppbevaringsveske.

Remington MB7000s egenskaper:

 • Selvslipende blader i rustfritt stål.
 • Blader som kan brukes fra begge sider.
 • 30 mm T-formede blader som fjerner hår helt ned til 0,4 mm lengde.
 • 7 mm presisjonsblader.
 • Én justerbar kam for lengder mellom 1 mm og 5 mm.
 • Seks faste kammer for 1,5 til 15 mm lengder.
 • Fire timers ladetid.
 • LED-indikator.
 • Vanntett.
 • Oppbevaringsveske er inkludert.
 • 3 års produsentgaranti pluss 1 år ekstra ved onlineregistrering inn 28 dager etter kjøp.
1012011 Remington Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Trimmer 43266560100 Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Trimmer er perfekt for deg som vil vedlikeholde eller style skjegget og hårfestet med perfekte kanter, gjerne i forskjellige lengder. MB7000 har et spesielt slankt hodefeste som gjør det enklere å komme til og se hva du gjør. Det T-formede bladet kan brukes fra begge sider, for enda større rekkevidde på knotete områder.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Allsidig tilbehørspakke MB7000 T-Series leveres med et allsidig tilbehørsett i åtte deler som tilbyr alt du trenger for å style og vedlikeholde skjegget og de små hårene i nakken og langs hårfestet. Den justerbare kammen kan stilles inn på mellom én og fem millimeter, men en halv millimeters intervall. Til detaljarbeidet bruker du presisjonsbladet, som er sju millimeter bredt. Både hovedbladet, som er 30 millimeter bredt, og presisjonsbladet kan snus og brukes på begge sider. Hvis du sliter med å komme til kan du altså snu på trimmeren for å få en annen vinkel på trimmerhodet. Seks lengdemarkerte fastlengdekammer er også inkludert, pluss en praktisk oppbevaringsveske. Remington MB7000s egenskaper: Selvslipende blader i rustfritt stål.Blader som kan brukes fra begge sider.30 mm T-formede blader som fjerner hår helt ned til 0,4 mm lengde.7 mm presisjonsblader.Én justerbar kam for lengder mellom 1 mm og 5 mm.Seks faste kammer for 1,5 til 15 mm lengder.Fire timers ladetid.LED-indikator.Vanntett.Oppbevaringsveske er inkludert.3 års produsentgaranti pluss 1 år ekstra ved onlineregistrering inn 28 dager etter kjøp. Hårtrimmer 2 2 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Hårtrimmer