Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Trådløs hårtrimmer med ekstra sterke titaniumblader

OBH Nordica Attraxion Force Control 5592

  Art.nr: 242589
  • 0,5-30 mm
  • 60 min batteritid
  • LED-skjerm
  • Ladestasjon
  • Seks medfølgende trimmkammer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hårtrimmer med trådløs fleksibilitet, 35 lengdeinnstillinger og en times driftstid med en LED-skjerm som viser gjenstående batteritid. Slik kan du sammenfatte OBH Nordica Attraxion Fore Control 5592. Hårtrimmeren har god komfort og flere funksjoner for at du skal slippe frisøren, og heller heller kan fikse frisyren hjemme.

Trådløs frihet

Med trådløs frihet begrenses du ikke av en for kort kabel eller er avhengig av en strømkontakt i nærheten. Attraxion Force har et innebygd oppladbart batteri som gir deg trådløs frihet til å klippe håret uansett hvor du er. Fullt oppladet gir batteriet ca. 60 minutters bruk, og skulle ikke det holde eller om du har glemt å lade batteriet - så går det også fint å benytte seg av den medfølgende ladekabelen på 1,8 meter.

På hårtrimmeren sitter det en LED-skjerm som viser gjenstående brukstid i minutter, samt indikatorer for batteriladning og fulladet batteri. Ladning skjer direkte med strømkabel eller medfølgende ladestasjon. En ladning av Attraxion Force Control tar ca. halvannen time.

Justerbar klippelengde

Attraxion Force har ekstra skarpe titaniumbelagte knivblader med optimalisert klippvinkel for effektiv og rask klipping. Hårtrimmeren har 35 ulike lengdeinnstillinger - fra 0,5-30 mm. På fremsiden sitter det en justering som lar deg justere knivbladene fra 0,5-2,5 mm med 0,5 mm intervaller.
Seks faste trimmkammer følger med, som takket være de justerbare trimmerknivene har fem lengdeinnstillinger hver; 4-6 mm, 7-9 mm, 10-12 mm, 16-18 mm, 22-24 mm og 28-30 mm.

242589 OBH Nordica OBH Nordica Attraxion Force Control 5592 5592 Hårtrimmer med trådløs fleksibilitet, 35 lengdeinnstillinger og en times driftstid med en LED-skjerm som viser gjenstående batteritid. Slik kan du sammenfatte OBH Nordica Attraxion Fore Control 5592. Hårtrimmeren har god komfort og flere funksjoner for at du skal slippe frisøren, og heller heller kan fikse frisyren hjemme. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløs frihet Med trådløs frihet begrenses du ikke av en for kort kabel eller er avhengig av en strømkontakt i nærheten. Attraxion Force har et innebygd oppladbart batteri som gir deg trådløs frihet til å klippe håret uansett hvor du er. Fullt oppladet gir batteriet ca. 60 minutters bruk, og skulle ikke det holde eller om du har glemt å lade batteriet - så går det også fint å benytte seg av den medfølgende ladekabelen på 1,8 meter. På hårtrimmeren sitter det en LED-skjerm som viser gjenstående brukstid i minutter, samt indikatorer for batteriladning og fulladet batteri. Ladning skjer direkte med strømkabel eller medfølgende ladestasjon. En ladning av Attraxion Force Control tar ca. halvannen time. Justerbar klippelengde Attraxion Force har ekstra skarpe titaniumbelagte knivblader med optimalisert klippvinkel for effektiv og rask klipping. Hårtrimmeren har 35 ulike lengdeinnstillinger - fra 0,5-30 mm. På fremsiden sitter det en justering som lar deg justere knivbladene fra 0,5-2,5 mm med 0,5 mm intervaller.Seks faste trimmkammer følger med, som takket være de justerbare trimmerknivene har fem lengdeinnstillinger hver; 4-6 mm, 7-9 mm, 10-12 mm, 16-18 mm, 22-24 mm og 28-30 mm. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Hårtrimmer 3,9 15 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Hårtrimmer