Hårklipper med diamantslipte blader

Moser Opal Professional

  Art.nr: 243010
  • Klippelengde: 1 - 3 mm
  • Klippebredde: 46 mm
  • Forhøyningskam: 4-18 mm i 7 trinn
  • Diamantslipte stålblader
  • Strømdrift

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Moser Opal Professional

Moser Opal Professional er en tyskprodusert hårklipper som er lett å vedlikeholde og som gir eksepsjonelle resultater. Den brukes i frisørsalonger verden over takket være sin kvalitet. 

Skjærelengden kan stilles fra 1 til 3 mm uten kam og med forhøyningskammen 4-18 mm. Den har diamantslipte stålblader med en kraftig oscillerende armaturmotor. leveres med rengjøringsbørste og olje. 

For å opprettholde livslengden til bladene er det viktig å rengjøre dem nøye etter bruk og olje de. 

Moser Opal Professional er etterfølgeren til Moser 1400

Det som skiller Opal fra 1400 er:

- Bedre kutting
- Bedre, kraftigere og stillere motor
- Bedre ergonomi og design
- Kalrer konunuelig drift uten å bli overopphetet


Anbefalt tilbehør

243010 Moser Moser Opal Professional 1173-0250 Moser Opal Professional *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Moser Opal Professional er en tyskprodusert hårklipper som er lett å vedlikeholde og som gir eksepsjonelle resultater. Den brukes i frisørsalonger verden over takket være sin kvalitet.  Skjærelengden kan stilles fra 1 til 3 mm uten kam og med forhøyningskammen 4-18 mm. Den har diamantslipte stålblader med en kraftig oscillerende armaturmotor. leveres med rengjøringsbørste og olje.  For å opprettholde livslengden til bladene er det viktig å rengjøre dem nøye etter bruk og olje de.  Moser Opal Professional er etterfølgeren til Moser 1400 Det som skiller Opal fra 1400 er:- Bedre kutting- Bedre, kraftigere og stillere motor- Bedre ergonomi og design- Kalrer konunuelig drift uten å bli overopphetet Hårtrimmer 4 4 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Hårtrimmer