Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt og effektiv epilator

Philips BRE275/00

  Art.nr: 1008639
  • Innebygd lys
  • Tar 0,5 mm korte hår
  • Effektivt epileringssystem
  • 4 ulike tilbehør
  • To hastighetsinnstillinger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gled deg over glatte legger i ukesvis med Philips Satinelle Essential BRE275. Den har to hastighetsinnstillinger som fjerner tykkere og tynnere hår, for en mer personlig hårfjerningsbehandling. Philips Satinelle Essential BRE275 kommer med et reiseetui for oppbevaring og transportering

Effektivt epileringssystem

Effektivt epileringssystem gjør at huden holder seg myk og fri for hårstubber i flere uker. Takket være de to ulike hastighetsinnstillingene vil denne epilatoren også fjerne selv de korteste hårstråene på 0,5 mm. Den kommer med skjærehode og en kam som gir tett barbering og er mer skånsom å bruke på forskjellige områder på kroppen.

Den kommer også med massasjehode, som gjør epileringen mindre smertefull. Med dekselet fjerner du forsiktig uønsket hår fra mer følsomme områder som f.eks. ansikt, armhule eller bikinilinjen.

Vaskbart epileringshode

Epilatoren har et vaskbart epileringshode. Hodet kan tas av og rengjøres under rennende vann for bedre hygiene.

Innebygd lys 

Philips Satinelle Essential BRE275 innebygd lys som sørger for at selv de korteste hårene ikke blir oversett, for en mer effektiv epilering.

Ergonomisk design

Den avrundede formen passer perfekt i hånden din, noe som gir komfortabel hårfjerning. Den ser bra ut også!

1008639 Philips Philips BRE275/00 BRE275/00 Gled deg over glatte legger i ukesvis med Philips Satinelle Essential BRE275. Den har to hastighetsinnstillinger som fjerner tykkere og tynnere hår, for en mer personlig hårfjerningsbehandling. Philips Satinelle Essential BRE275 kommer med et reiseetui for oppbevaring og transportering Effektivt epileringssystem Effektivt epileringssystem gjør at huden holder seg myk og fri for hårstubber i flere uker. Takket være de to ulike hastighetsinnstillingene vil denne epilatoren også fjerne selv de korteste hårstråene på 0,5 mm. Den kommer med skjærehode og en kam som gir tett barbering og er mer skånsom å bruke på forskjellige områder på kroppen. Den kommer også med massasjehode, som gjør epileringen mindre smertefull. Med dekselet fjerner du forsiktig uønsket hår fra mer følsomme områder som f.eks. ansikt, armhule eller bikinilinjen. Vaskbart epileringshode Epilatoren har et vaskbart epileringshode. Hodet kan tas av og rengjøres under rennende vann for bedre hygiene. Innebygd lys  Philips Satinelle Essential BRE275 innebygd lys som sørger for at selv de korteste hårene ikke blir oversett, for en mer effektiv epilering. Ergonomisk design Den avrundede formen passer perfekt i hånden din, noe som gir komfortabel hårfjerning. Den ser bra ut også! Epilator 499 NOK 499 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Epilator