Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt og enkel epilator

Philips BRE225/00

  Art.nr: 1008638
  • Effektivt epileringssystem
  • Tar 0,5 mm korte hår
  • Enkel å bruke
  • To hastighetsinnstillinger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gled deg over glatte legger i ukesvis med Philips Satinelle Essential BRE225. Den har to hastighetsinnstillinger som fjerner tykkere og tynnere hår, for en mer personlig hårfjerningsbehandling. Samt, at den har et vaskbart epileringshode for ekstra renslighet og enkel rengjøring.

Effektivt epileringssystem

Effektivt epileringssystem gjør at huden holder seg myk og fri for hårstubber i flere uker. Takket være de to ulike hastighetsinnstillingene vil denne epilatoren også fjerne selv de korteste hårstråene på 0,5 mm.

Vaskbart epileringshode

Epilatoren har et vaskbart epileringshode. Hodet kan tas av og rengjøres under rennende vann for bedre hygiene.

Ergonomisk design

Den avrundede formen passer perfekt i hånden din, noe som gir komfortabel hårfjerning. Den ser bra ut også!

1008638 Philips Philips BRE225/00 BRE225/00 Gled deg over glatte legger i ukesvis med Philips Satinelle Essential BRE225. Den har to hastighetsinnstillinger som fjerner tykkere og tynnere hår, for en mer personlig hårfjerningsbehandling. Samt, at den har et vaskbart epileringshode for ekstra renslighet og enkel rengjøring. Effektivt epileringssystem Effektivt epileringssystem gjør at huden holder seg myk og fri for hårstubber i flere uker. Takket være de to ulike hastighetsinnstillingene vil denne epilatoren også fjerne selv de korteste hårstråene på 0,5 mm. Vaskbart epileringshode Epilatoren har et vaskbart epileringshode. Hodet kan tas av og rengjøres under rennende vann for bedre hygiene. Ergonomisk design Den avrundede formen passer perfekt i hånden din, noe som gir komfortabel hårfjerning. Den ser bra ut også! Epilator 4,7 9 269 NOK 269 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Epilator