Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett epilator med hastighetsjustering

Braun Silk-épil 5 5-620 Epilator

  Art.nr: 1012393
 • Epilerer, barberer og trimmer
 • Fjerner hår ned til 0,5 mm
 • 28 mikropinsetter
 • SensoSmart-teknologi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lurer du på å teste en epilator? Braun Silk-épil 5 5-620 er en perfekt for deg som er nybegynner. Den har to ulike hastighetsinnstillinger, slik at du kan velge den mest skånsomme eller den mest effektive. Den kommer med tilbehør for barbering, trimming og epilering. Braun Silk-épil 5 5-620 er 100% vanntett. Bruk av varmt vann under epilering er kjent for å døyve ubehaget mange merker de første gangene de epilerer seg. 

Braun Silk-épil 5 5-620

Tilpasset hastighet

Braun Silk-épil 5 5-620 har to hastighetsinnstillinger. Lavere hastighet gir deg en skånsommere epilering, og er et godt sted å begynne første gang du skal epilere deg. Når du har blitt litt varmere i trøya kan du justere opp hastigheten for en raskere epilering.

Epilering gir deg glatt hud overalt.

Glatt hud overalt

Silk-épil 5 tilpasser seg etter formene dine og gjør det enkelt å komme til overalt, også på områder som på knærne og under armene. Perfekt for deg som er nybegynner.

Barbering og epilering i ett.

Barber og stuss

Det medfølgende tilbehøret gir deg valgmuligheter. Epileringshodet fjerner hårstrående med roten. Barberingshodet skjerer av alle hårstrå helt inne ved huden, mens trimmeren stusser håret.

100% vanntett.

100% vanntett

Epilering under varmt vann oppleves ofte som mer smertefritt. Silk-épil 5 er helt vanntett, slik at du skal kunne epilere deg i dusjen når du ønsker det.

Micro grip-teknologi 

Silk-épil 5 har 28 micro grip-pinsetter som effektivt fjerner hår helt ned til 0,5 millimeter. Det er fire ganger så korte hårstrå som voksing kan fjerne, og hårstråene fjernes med roten. Det betyr at du kan epilere deg når du vil; du behøver ikke lenger å vente på at hårstråene skal vokse ut igjen før du epilerer på nytt.

SensoSmart-teknologi

SensoSmart er en nyskapende teknologi bestående av en intelligent sensor som veileder deg gjennom epileringen. Det hjelper deg med å bruke riktig press når du epilerer slik at du fjerner flest mulig hårstrå per bevegelse. En rød lampe viser om du presser for hardt og oppmuntrer deg til å tilpasse deg slik at du epilerer mer effektivt.

I forpakningen finner du:

 • Braun Silk-épil 5 5-620
 • Barberhode
 • Trimmerhode
 • Hudkontaktmunnstykke
 • Rengjøringsbørste
 • 2 stk AA-batterier
 • Oppbevaringspose
 • Lader
1012393 Braun Braun Silk-épil 5 5-620 Epilator 285557 Lurer du på å teste en epilator? Braun Silk-épil 5 5-620 er en perfekt for deg som er nybegynner. Den har to ulike hastighetsinnstillinger, slik at du kan velge den mest skånsomme eller den mest effektive. Den kommer med tilbehør for barbering, trimming og epilering. Braun Silk-épil 5 5-620 er 100% vanntett. Bruk av varmt vann under epilering er kjent for å døyve ubehaget mange merker de første gangene de epilerer seg.  Tilpasset hastighet Braun Silk-épil 5 5-620 har to hastighetsinnstillinger. Lavere hastighet gir deg en skånsommere epilering, og er et godt sted å begynne første gang du skal epilere deg. Når du har blitt litt varmere i trøya kan du justere opp hastigheten for en raskere epilering. Glatt hud overalt Silk-épil 5 tilpasser seg etter formene dine og gjør det enkelt å komme til overalt, også på områder som på knærne og under armene. Perfekt for deg som er nybegynner. Barber og stuss Det medfølgende tilbehøret gir deg valgmuligheter. Epileringshodet fjerner hårstrående med roten. Barberingshodet skjerer av alle hårstrå helt inne ved huden, mens trimmeren stusser håret. 100% vanntett Epilering under varmt vann oppleves ofte som mer smertefritt. Silk-épil 5 er helt vanntett, slik at du skal kunne epilere deg i dusjen når du ønsker det. Micro grip-teknologi  Silk-épil 5 har 28 micro grip-pinsetter som effektivt fjerner hår helt ned til 0,5 millimeter. Det er fire ganger så korte hårstrå som voksing kan fjerne, og hårstråene fjernes med roten. Det betyr at du kan epilere deg når du vil; du behøver ikke lenger å vente på at hårstråene skal vokse ut igjen før du epilerer på nytt. SensoSmart-teknologi SensoSmart er en nyskapende teknologi bestående av en intelligent sensor som veileder deg gjennom epileringen. Det hjelper deg med å bruke riktig press når du epilerer slik at du fjerner flest mulig hårstrå per bevegelse. En rød lampe viser om du presser for hardt og oppmuntrer deg til å tilpasse deg slik at du epilerer mer effektivt. I forpakningen finner du: Braun Silk-épil 5 5-620BarberhodeTrimmerhodeHudkontaktmunnstykkeRengjøringsbørste2 stk AA-batterierOppbevaringsposeLader Epilator 4,2 16 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Epilator