Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ansiktsepilator som rengjør og masserer

Braun Face SE912

  Art.nr: 1009862
  • Vanntett
  • Oppladbart batteri
  • Skånsom rengjøringsbørste
  • MicroVibrations-hode for applisering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Braun FaceSpa Pro 912 er verdens første 3-i-1-system for ansiktsepilering, rengjøring og påføring av hudpleieprodukter. Epilatoren fjerner ansiktshår med roten, mens rengjøringsbørsten løser opp og fjerner olje og sminke skånsomt nok selv for følsom hud. Til sist kan du bruke MicroVibrations-hodet til å påføre og massere inn serum og fuktighetskremer for å pleie og skjemme bort den vakre huden din. Forvandle badet ditt til et spa! 

Epilering som skåner huden din

Med Braun FaceSpa Pro 912 kan du rengjøre, fjerne hår og applisere kremer i ansiktet ditt. Eplilatoren er vanntett og kan derfor brukes i dusjen hvis du foretrekker det. Med en epilator kan du fjerne hår som er fire ganger så korte som ved brukav voks, så du kommer til alle fine små ansiktshår fra roten, helt ned i 0,02 mm bredde og 0,5 mm lengde. Med 200 bevegelser per sekund er epilatoren langt raskere enn om du skulle bruke pinsett, så ikke bare er hårfjerningen langvarig; den er også lynrask. 

En liten epilator fjerner de fineste ansikthårene med letthet.
Rengjøringsbørsten rengjør i dypet.

Dermatologisk testet

Den skånsomme og myke rengjøringsbørsten fjerner effektivt urenheter som olje og sminke fra huden din. Børsten er testet av dermatologer for å sikre at den passer til daglig bruk uansett hudtype. Ved hjelp av timeren pulserer epilatoren hvert tjuende sekund for å minne deg på å bytte område. 

Tilfør fukt

Med MicroVibrations-hodet kan du avslutte behandlingen din ved å massere serum og fuktighetskrem i huden or å maksimere glød og spenst. 

Nå kan du rydde bort pinsetten.

Ansiktsepilator

Epilatorhodet er lite og nett for å gjøre det enkelt å komme til overalt og behandle små områder. Fanger de fineste hårstrående helt ned til 0,02 mm bredde. 

Gi ansiktet ditt en behagelig massasje.

MicroVibrations-hode

Masserer og hjelper til med å tilføre fukt i form av serum og fuktighetskremer til huden din. 

Bruk børsten til dyprengjøring av ansiktshuden for vakrere hud.

Skånsom børste

Dyprengjør ansiktet ditt med en myk og skånsom børste. 

1009862 Braun Braun Face SE912 185871 Braun FaceSpa Pro 912 er verdens første 3-i-1-system for ansiktsepilering, rengjøring og påføring av hudpleieprodukter. Epilatoren fjerner ansiktshår med roten, mens rengjøringsbørsten løser opp og fjerner olje og sminke skånsomt nok selv for følsom hud. Til sist kan du bruke MicroVibrations-hodet til å påføre og massere inn serum og fuktighetskremer for å pleie og skjemme bort den vakre huden din. Forvandle badet ditt til et spa!  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Epilering som skåner huden din Med Braun FaceSpa Pro 912 kan du rengjøre, fjerne hår og applisere kremer i ansiktet ditt. Eplilatoren er vanntett og kan derfor brukes i dusjen hvis du foretrekker det. Med en epilator kan du fjerne hår som er fire ganger så korte som ved brukav voks, så du kommer til alle fine små ansiktshår fra roten, helt ned i 0,02 mm bredde og 0,5 mm lengde. Med 200 bevegelser per sekund er epilatoren langt raskere enn om du skulle bruke pinsett, så ikke bare er hårfjerningen langvarig; den er også lynrask.  Dermatologisk testet Den skånsomme og myke rengjøringsbørsten fjerner effektivt urenheter som olje og sminke fra huden din. Børsten er testet av dermatologer for å sikre at den passer til daglig bruk uansett hudtype. Ved hjelp av timeren pulserer epilatoren hvert tjuende sekund for å minne deg på å bytte område.  Tilfør fukt Med MicroVibrations-hodet kan du avslutte behandlingen din ved å massere serum og fuktighetskrem i huden or å maksimere glød og spenst.  Ansiktsepilator Epilatorhodet er lite og nett for å gjøre det enkelt å komme til overalt og behandle små områder. Fanger de fineste hårstrående helt ned til 0,02 mm bredde.  MicroVibrations-hode Masserer og hjelper til med å tilføre fukt i form av serum og fuktighetskremer til huden din.  Skånsom børste Dyprengjør ansiktet ditt med en myk og skånsom børste.  Epilator 4 1 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Epilator