Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Skjeggtrimmingsforkle

Limited Label Beard Expert Apron

  Art.nr: 1004202
 • Forkle 107 x 67 cm med maskulint design
 • Sugepropper som festes til speil og fliser
 • Fold sammen og rist stubbene over søpla

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Limited Label Beard Expert Apron løser problemet som herrer med stilig ansiktshår ofte har. Vi kjenner alle til problematikken med at vasken er full av skjeggrester som er vanskelig å få bort, og som over tid tetter vasken. 

Dette forkleet løser det med glans. Den består av et forkle med passe trykk i tillegg til sugekopper som du enten kan feste på speilet eller flisene. Den samler opp skjeggrestene, så når du er ferdig kan du bare folde forkleet sammen og riste av skjeggrestene på et bra sted.

Egenskaper for Limited Label Beard Expert Apron forkle

 • Størrelse: 107 x 67 cm
 • 100% akryl
 • Sugekopper som du kan feste på speilet eller fliser
 • Knapper for å feste forkleet rundt nakken
 • Med bilde av en stilig herre på
1004202 Limited Label Limited Label Beard Expert Apron Limited Label Beard Expert Apron løser problemet som herrer med stilig ansiktshår ofte har. Vi kjenner alle til problematikken med at vasken er full av skjeggrester som er vanskelig å få bort, og som over tid tetter vasken.  Dette forkleet løser det med glans. Den består av et forkle med passe trykk i tillegg til sugekopper som du enten kan feste på speilet eller flisene. Den samler opp skjeggrestene, så når du er ferdig kan du bare folde forkleet sammen og riste av skjeggrestene på et bra sted. Egenskaper for Limited Label Beard Expert Apron forkle Størrelse: 107 x 67 cm100% akrylSugekopper som du kan feste på speilet eller fliserKnapper for å feste forkleet rundt nakkenMed bilde av en stilig herre på Barbertilbehør 3,6 8 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Barbertilbehør