Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barberblader til Gillette Fusion5 ProGlide

Gillette Proglide Manual 4p blades

  Art.nr: 1004582
  • 4-pakning
  • 5 antifriksjonsblader
  • Passer til alle Fusion5 og Fusion5 Power barberhøvler
  • Presisjonstrimmer
  • Fuktighetsgivende remse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

4-pakning med ekstra barberblader til Gillette Fusion5 ProGlide og Gillette Fusion5 Power barberhøvler. Hvert barberblad-refill har fem antifriksjonsblader som gir en utrolig nær barbering som man knapt føler. Presisjonstrimmeren på baksiden for områder det er vanskelig å komme til sånn som under nesen eller kinnskjegget.

Den fuktighetsgivende remsen har en smørende effekt som øker glidingen og hjelper med å beskytte huden mot rødhet. Gillette Fusion5 ProGLide barberblader passer til alle Fusion5 og Fusion5 Power barberhøvler.

1004582 Gillette Gillette Proglide Manual 4p blades 263844 4-pakning med ekstra barberblader til Gillette Fusion5 ProGlide og Gillette Fusion5 Power barberhøvler. Hvert barberblad-refill har fem antifriksjonsblader som gir en utrolig nær barbering som man knapt føler. Presisjonstrimmeren på baksiden for områder det er vanskelig å komme til sånn som under nesen eller kinnskjegget. Den fuktighetsgivende remsen har en smørende effekt som øker glidingen og hjelper med å beskytte huden mot rødhet. Gillette Fusion5 ProGLide barberblader passer til alle Fusion5 og Fusion5 Power barberhøvler. Barbertilbehør 4,5 2 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbertilbehør