Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barberhøvel med 3 medfølgende barberhoder

Gillette Mach3 Promo

  Art.nr: 1004578
  • 1 håndtak + 3 stk barberhoder
  • Trebladsystem for menn
  • Fuktighetsgivende remse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gillette Mach3 barberhøvler for menn har et stronger-than-steel-blad som holder seg skarpt over lengre tid sammenlignet med andre blader. Mach3-barberhøvlene har en fuktighetsgivende remse som gjør at barberhøvlen glir over huden og beskytter den mot irritasjon og rødhet. I tillegg er det en mikrotynn hudbeskyttelse som hjelper å strekke ut huden og forberede hårstråene for barberbladene.

Mach3 barberhøvelen for menn har et førsteklasses håndtak som er balansert og vektet på eksepsjonelt vis for en sterk barberopplevelse. Mach3 barber-håndtaket for menn passer til alle Mach3 barberblader.

1004578 Gillette Gillette Mach3 Promo 469147 Gillette Mach3 barberhøvler for menn har et stronger-than-steel-blad som holder seg skarpt over lengre tid sammenlignet med andre blader. Mach3-barberhøvlene har en fuktighetsgivende remse som gjør at barberhøvlen glir over huden og beskytter den mot irritasjon og rødhet. I tillegg er det en mikrotynn hudbeskyttelse som hjelper å strekke ut huden og forberede hårstråene for barberbladene. Mach3 barberhøvelen for menn har et førsteklasses håndtak som er balansert og vektet på eksepsjonelt vis for en sterk barberopplevelse. Mach3 barber-håndtaket for menn passer til alle Mach3 barberblader. Barbertilbehør 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbertilbehør