Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barberblader til Gillette Mach3

Gillette Mach3 Base 5p blades

  Art.nr: 1004581
  • 5-pakning
  • 3 knivblader / barberhode
  • Passer til alle Mach3-barberhøvler
  • Fuktighetsremse
  • Skånsom mot huden

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

5-pakning med barberhoder til Gillette Mach3 barberhøvler for menn. Disse barberbladene har tre knivblader per hode som er enda vassere, sterkere og mer holdbare enn tidligere. De holder til minst 15 behagelige  barberinger. Barberhodene passer til alle Mach3-barberhøvler.

Den fuktighetsgivende remsen har en smørende effekt som øker glidingen og hjelper med å beskytte huden mot rødhet. En avansert hudbeskyttelse bidrar til å strekke huden og forberede hårstråene til barbering.

1004581 Gillette Gillette Mach3 Base 5p blades 462933 5-pakning med barberhoder til Gillette Mach3 barberhøvler for menn. Disse barberbladene har tre knivblader per hode som er enda vassere, sterkere og mer holdbare enn tidligere. De holder til minst 15 behagelige  barberinger. Barberhodene passer til alle Mach3-barberhøvler. Den fuktighetsgivende remsen har en smørende effekt som øker glidingen og hjelper med å beskytte huden mot rødhet. En avansert hudbeskyttelse bidrar til å strekke huden og forberede hårstråene til barbering. Barbertilbehør 5 1 169 NOK 169 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbertilbehør