Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smidig barberhøvel med presisjonsblad

Gillette Fusion5 Promo

  Art.nr: 1004579
  • 1 håndtak + 1 barberhode
  • Fembladsystem for menn
  • Fuktighetsgivende remse
  • Passer til alle Fusion5-blader

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Gillette Fusion5 barberhøvel for menn har 5 antifriksjonsblader for en barbering du knapt merker. Presisjonstrimmeren på baksiden for områder det er vanskelig å nå og til å style ansiktshår. Fusion5 bnarberhøvel for menn passer til alle Fusion5 barberblader. Gilette Fusion5 barberhøvler, tidligere kalt Fusion.

Over 100 års erfaring

Gillette har vært kjent innenfor menns barbering i over 100 år. Over 600 millioner menn verden over bruker Gillettes innovative barberprodukter. Gillette engasjerer seg i å gi menn det absolutt beste sånn som sortiment av hygieneprodukter med blant annet deodorant og dusjgele. Produkter designet for menns unike behov og for å hjelpe dem med å føle seg og se ut som sitt aller beste jeg, hver dag.

1004579 Gillette Gillette Fusion5 Promo 458110 Gillette Fusion5 barberhøvel for menn har 5 antifriksjonsblader for en barbering du knapt merker. Presisjonstrimmeren på baksiden for områder det er vanskelig å nå og til å style ansiktshår. Fusion5 bnarberhøvel for menn passer til alle Fusion5 barberblader. Gilette Fusion5 barberhøvler, tidligere kalt Fusion. Over 100 års erfaring Gillette har vært kjent innenfor menns barbering i over 100 år. Over 600 millioner menn verden over bruker Gillettes innovative barberprodukter. Gillette engasjerer seg i å gi menn det absolutt beste sånn som sortiment av hygieneprodukter med blant annet deodorant og dusjgele. Produkter designet for menns unike behov og for å hjelpe dem med å føle seg og se ut som sitt aller beste jeg, hver dag. Barbertilbehør 3 1 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbertilbehør