Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gillette Fusion barberblad 4-pk

Gillette Fusion5 Manual 4p blades

  Art.nr: 109843
  • Barberblad til Gillette Fusion barberhøvelen
  • 4-pakk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Barberblad til Gillette Fusion barberhøvelen i 4-pack. Nye Fusion fra Gillette har fem tettsittende barberblad for en bedre barbering. De fem bladene fordeler trykket mellom bladene som minsker trykket mot huden og gir mye bedre komfort. Fusionbarberbladene har også en presisjonstrimmer som består av et barberblad på baksiden av høvelen. Den er perfekt til vanskelige områder og gjør det enkelt å trimme kinnskjegg, skjegg og ansiktshår.

Flexible Comfort Guard er 15 myke og fleksible mikroribber som gjør barberingen mer behagelig.

Den nye og forbedrede Lubrastrip Indicator med Vitamin E og Aloe gir optimal barbering, hele lubrastrippen endrer etterhvert farge fra grønn til hvit for hver barbering slik at du vet når barberbladet bør erstattes. Lubrastrippen er grønn når barberbladet er nytt og hvit farge betyr at bladet bør skiftes ut.

Pakken inneholder:
4 Fusion barberblad

109843 Gillette Gillette Fusion5 Manual 4p blades 851294 Barberblad til Gillette Fusion barberhøvelen i 4-pack. Nye Fusion fra Gillette har fem tettsittende barberblad for en bedre barbering. De fem bladene fordeler trykket mellom bladene som minsker trykket mot huden og gir mye bedre komfort. Fusionbarberbladene har også en presisjonstrimmer som består av et barberblad på baksiden av høvelen. Den er perfekt til vanskelige områder og gjør det enkelt å trimme kinnskjegg, skjegg og ansiktshår. Flexible Comfort Guard er 15 myke og fleksible mikroribber som gjør barberingen mer behagelig. Den nye og forbedrede Lubrastrip Indicator med Vitamin E og Aloe gir optimal barbering, hele lubrastrippen endrer etterhvert farge fra grønn til hvit for hver barbering slik at du vet når barberbladet bør erstattes. Lubrastrippen er grønn når barberbladet er nytt og hvit farge betyr at bladet bør skiftes ut. Pakken inneholder: 4 Fusion barberblad Barbertilbehør 4,8 42 179 NOK 179 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbertilbehør