Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett barbermaskin med MultiPrecision

Philips S5400/06

  Art.nr: 221794
  • 100 % vanntett
  • 45 minutters batteritid
  • Hurtiglading
  • MultiPrecision barberbladsystem
  • Hodet kan tiltes i fem retninger

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips S5400 beskytter huden samtidig som du opplever en oppfriskende barbering. Med Philips smarte MultiPrecision bladsystem med avrundet profilhode glir barbermaskinen mykt over huden uten å skape sår eller irritasjoner.

Snill mot huden

Philips AquaTouch har avrundet skjærehode som behagelig glir over huden. Du slipper røde, kløende prikker og sår, og barberingen er rask og hudnær. MultiPrecision-bladene løfter skjeggstråene lett og barberer dem vekk med en nøyaktig presisjon. 

Skjærehodet kan tiltes i fem ulike retninger

Skjærehodene er fleksible i fem retninger, helt uavhengig av hverandre. Dette gir en tett hudkontakt, selv ved halsen, haken og under nesen. 

Trådløs barbering i 45 minutter

Med Philip AquaTouch S5400 får du en god, trådløs driftstid på 45 minutter, noe som tilsvarer ca. 15 barberinger. Det innebygde litiumionbatteriet lades på bare en time, og hvis du trenger det så kan du hurtiglade nok til én barbering på fem minutter. 

Tørr- og våtbarbering

Opplev den behagelig følelsen det er å barbere seg i dusjen med gelé eller barberskum. Liker du den mer klassiske metoden med tørrbarbering, så går det selvsagt like bra. Valget er ditt. 

Presisjonstrimmer

Presisjonstrimmeren er det perfekte tilbehøret for å skape en stilig finish på barberingen din. Fiks barten eller kinnskjegget akkurat slik du ønsker. 

221794 Philips Philips S5400/06 S5400/06 Philips S5400 beskytter huden samtidig som du opplever en oppfriskende barbering. Med Philips smarte MultiPrecision bladsystem med avrundet profilhode glir barbermaskinen mykt over huden uten å skape sår eller irritasjoner. Snill mot huden Philips AquaTouch har avrundet skjærehode som behagelig glir over huden. Du slipper røde, kløende prikker og sår, og barberingen er rask og hudnær. MultiPrecision-bladene løfter skjeggstråene lett og barberer dem vekk med en nøyaktig presisjon.  Skjærehodet kan tiltes i fem ulike retninger Skjærehodene er fleksible i fem retninger, helt uavhengig av hverandre. Dette gir en tett hudkontakt, selv ved halsen, haken og under nesen.  Trådløs barbering i 45 minutter Med Philip AquaTouch S5400 får du en god, trådløs driftstid på 45 minutter, noe som tilsvarer ca. 15 barberinger. Det innebygde litiumionbatteriet lades på bare en time, og hvis du trenger det så kan du hurtiglade nok til én barbering på fem minutter.  Tørr- og våtbarbering Opplev den behagelig følelsen det er å barbere seg i dusjen med gelé eller barberskum. Liker du den mer klassiske metoden med tørrbarbering, så går det selvsagt like bra. Valget er ditt.  Presisjonstrimmer Presisjonstrimmeren er det perfekte tilbehøret for å skape en stilig finish på barberingen din. Fiks barten eller kinnskjegget akkurat slik du ønsker.  Barbermaskin 4 96 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårfjerning og Barbering
  3. Barbermaskin