Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Braun Series 9 flytter barbersalongen hjem til deg

Braun Shaver Series 9 9345s

  Art.nr: 1009860
 • Vanntett
 • Brukstid per lading: Opptil 60 minutter
 • Hurtiglading
 • 5 barberingselementer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 290,-

Delbetal fra 319,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Braun Shaver Series 9 9345s i hånden får du alltid en tett og behagelig barbering, og perfekt resultat hver gang. Du velger selv om du vil barbere deg tørt eller vått, og presisjonstrimmern, som er kledd i titan, fanger opp hårstrå selv i de vanskeligste områdene. Alle barbermaskiner i Series 9 er laget i Tyskland og er designet for å holde i sju år. 

100% vanntett

Braun Shaver Series 9 9345s kan brukes til tørrbarbering eller sammen med vann, skum eller barbergel. Fordi den er vanntett kan du holde barbermaskinen din ren ved å rengjøre 9345s under rennende vann. 

9345s er en barbermaskin som kommer til overalt.

Fleksibelt barberhode

Barberhodet bøyer seg i åtte retninger og takler derfor selv de vanskeligste vinkler med individuelt flytende foils og trimmere som er montert på et svingbart hode. Du kommer så tett på som 0,05 mm.

Series 9 gir deg barbersalongfølelsen hjemme på badet.

Fire barberelementer

Med tre ulike skjæreelementer og hudbeskyttese fanger du alle hårstrå på én eneste barbering. Med Braun Shaver Series 9 9345s får du en feilfri barbering. 

Rå batterikraft, tydelig display og en spesialtilpasset barbering.

Tydelig display

Et crispt display som viser informasjonen du trenger for å holde barbermaskinen i toppform. Nå kan du raskt se når det er på tide å lade eller rengjøre.

Kraftig batteri

Med Brauns mest avanserte litium-ion-batteri rekker hver lading i inntil en måneds barbering. Hurtiglad i fem minutter for nok strøm til én barbering.

Ny tilpasningsteknologi

En ny 32-bits chip tilpasser Seriess 8-barbermaskinene til skjegget ditt for å barbere selv det tetteste skjegg så effektivt som mulig. 

Barber deg med 9345s og få glatt og myk hud.

Sonic Technology

Ved hjelp av Sonic Technology glir barbermaskinen over huden din med 10.000 vibrasjoner per minutt og gir deg en skånsom og behagelig barbering.

Barbermaskin med masse tilbehør.

Hva finnes i esken?

 • Braun Shaver Series 9 9345s 
 • Ladestasjon
 • Ladeadapter
 • Hardt reiseetui
 • Rengjøringsbørste
1009860 1009860 Braun Braun Shaver Series 9 9345s 196044 Med Braun Shaver Series 9 9345s i hånden får du alltid en tett og behagelig barbering, og perfekt resultat hver gang. Du velger selv om du vil barbere deg tørt eller vått, og presisjonstrimmern, som er kledd i titan, fanger opp hårstrå selv i de vanskeligste områdene. Alle barbermaskiner i Series 9 er laget i Tyskland og er designet for å holde i sju år.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 100% vanntett Braun Shaver Series 9 9345s kan brukes til tørrbarbering eller sammen med vann, skum eller barbergel. Fordi den er vanntett kan du holde barbermaskinen din ren ved å rengjøre 9345s under rennende vann.  Fleksibelt barberhode Barberhodet bøyer seg i åtte retninger og takler derfor selv de vanskeligste vinkler med individuelt flytende foils og trimmere som er montert på et svingbart hode. Du kommer så tett på som 0,05 mm. Fire barberelementer Med tre ulike skjæreelementer og hudbeskyttese fanger du alle hårstrå på én eneste barbering. Med Braun Shaver Series 9 9345s får du en feilfri barbering.  Tydelig display Et crispt display som viser informasjonen du trenger for å holde barbermaskinen i toppform. Nå kan du raskt se når det er på tide å lade eller rengjøre. Kraftig batteri Med Brauns mest avanserte litium-ion-batteri rekker hver lading i inntil en måneds barbering. Hurtiglad i fem minutter for nok strøm til én barbering. Ny tilpasningsteknologi En ny 32-bits chip tilpasser Seriess 8-barbermaskinene til skjegget ditt for å barbere selv det tetteste skjegg så effektivt som mulig.  Sonic Technology Ved hjelp av Sonic Technology glir barbermaskinen over huden din med 10.000 vibrasjoner per minutt og gir deg en skånsom og behagelig barbering. Hva finnes i esken? Braun Shaver Series 9 9345s LadestasjonLadeadapterHardt reiseetuiRengjøringsbørste Barbermaskin 4,4 18 3290 NOK 3290 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Barbermaskin