Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barbermaskin med separate, fleksible barberblader

Braun Series 5 Shaver 50-R1000s

  Art.nr: 1014448
 • For våt- og tørrbarbering
 • Vanntett
 • Opptil 50 minutters batteritid
 • Ergonomisk håndtak
 • Hurtiglading

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Braun Shaver 50-R1000s er en barbermaskin med tre separate, fleksible barberblader som følger ansiktets konturer og dermed raskt og enkelt gir deg en tett og behagelig barbering. Barbermaskinen er vanntett og enkel å holde ren og batteriet gir deg opptil 50 minutters bruk per lading – det vil si rundt tre uker. Fem minutter hurtiglading gir deg nok strøm til én barbering. 

Tre fleksible barberblader

Hodet på barbermaskinen følger ansiktets konturer med tre separate, fleskible barberblader. Du oppnår et slett og glatt resultat uten problem.

Enkel og informativ

Braun Shaver 50-R1000s kan brukes både til tørrbarbering og med skum, vann og barbergel. Du kan rengjøre maskinen under rennende vann etter bruk.

Pen og praktisk

Det kompakte og lekre designet gjør barbermaskinen god å holde i uansett om den er våt eller tørr.

Enkel og informativ

LED-indikatorene på forsiden viser blant annet når det er på tide å lade, så slipper du å oppdage for sent at du er tom for strøm.

Medfølger i esken:

 • Braun Shaver 50-R1000s
 • Ladekabel med kontakt
 • Rengjøringsbørste
 • Beskyttelsesdeksel til barberhodet
1014448 1014448 Braun Braun Series 5 Shaver 50-R1000s 242147 Braun Shaver 50-R1000s er en barbermaskin med tre separate, fleksible barberblader som følger ansiktets konturer og dermed raskt og enkelt gir deg en tett og behagelig barbering. Barbermaskinen er vanntett og enkel å holde ren og batteriet gir deg opptil 50 minutters bruk per lading – det vil si rundt tre uker. Fem minutter hurtiglading gir deg nok strøm til én barbering. Tre fleksible barberbladerHodet på barbermaskinen følger ansiktets konturer med tre separate, fleskible barberblader. Du oppnår et slett og glatt resultat uten problem.Enkel og informativ Braun Shaver 50-R1000s kan brukes både til tørrbarbering og med skum, vann og barbergel. Du kan rengjøre maskinen under rennende vann etter bruk.Pen og praktiskDet kompakte og lekre designet gjør barbermaskinen god å holde i uansett om den er våt eller tørr. Enkel og informativLED-indikatorene på forsiden viser blant annet når det er på tide å lade, så slipper du å oppdage for sent at du er tom for strøm.Medfølger i esken:Braun Shaver 50-R1000sLadekabel med kontaktRengjøringsbørsteBeskyttelsesdeksel til barberhodet Barbermaskin 899 NOK 899 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Barbermaskin