Series 5-barbermaskin bygget for høy komfort

Braun Series 5 5030s

  Art.nr: 1005252
 • Vanntett
 • 50 minutter trådløs barbering
 • Fleksible barberhoder
 • For effektiv barbering
 • Hurtiglading

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Braun Series 5 5030s gir deg effektivitet i alle bevegelser. Den kan barbere tett skjegg og få tilgang til vanskelige områder. Den er designet for maksimal ytelse og hudkomfort, samt at den er vanntett ned til 5 meter. Dette betyr at du kan skylle den under rennende vann eller og til og med barbere deg i dusjen.

 • Barberingsteknologi for sensitiv hud med maksimal ytelse og fantastisk hudkomfort.
 • AutoSensing-motor for effektiv barbering med hvert drag, selv på tykk skjeggvekst.
 • Fleksible barberhoder som beveger seg i 8 ulike retninger for konstant hudkontakt, selv i vanskelige områder.
 • God hudkomfort selv på vanskelige områder.
 • UltraActiveLift tar seg av områder som er vanskelige å komme til, for eksempel nakken og haken. 
 • SensoFoil-blader gir en tett og komfortabel barbering

Presisjontrimmer

Den integrerte og hudvennlige presisjonstrimmeren glir ut fra barbermaskinens bakside for at du enkelt og mer nøyaktig kan følge og forme skjeggets konturer og linjer.

Multihead Lock

MultiHeadLock låser det fleksible barberhodet i fem ulike vinkler for å oppnå en mer nøyaktig barbering. Dette er spesielt nyttig når man barberer og vil komme til områder som under haken og under nesen.

100% vanntett

Alle Braun-barbermaskiner er vanntette i opptil 5 meter slik at du kan enkelt skylle dem under rennende vann eller til og med barbere deg i dusjen.

50 minutter trådløs barbering

Det toppmoderne Li-Ion-batteriet taper seg ikke i ytelse, og lader seg helt opp på bare en time. Fulladet batteri gir 50 minutters trådløs bruk.

1005252 Braun Braun Series 5 5030s 068846 Braun Series 5 5030s gir deg effektivitet i alle bevegelser. Den kan barbere tett skjegg og få tilgang til vanskelige områder. Den er designet for maksimal ytelse og hudkomfort, samt at den er vanntett ned til 5 meter. Dette betyr at du kan skylle den under rennende vann eller og til og med barbere deg i dusjen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Barberingsteknologi for sensitiv hud med maksimal ytelse og fantastisk hudkomfort.AutoSensing-motor for effektiv barbering med hvert drag, selv på tykk skjeggvekst. Fleksible barberhoder som beveger seg i 8 ulike retninger for konstant hudkontakt, selv i vanskelige områder.God hudkomfort selv på vanskelige områder. UltraActiveLift tar seg av områder som er vanskelige å komme til, for eksempel nakken og haken. SensoFoil-blader gir en tett og komfortabel barbering Presisjontrimmer Den integrerte og hudvennlige presisjonstrimmeren glir ut fra barbermaskinens bakside for at du enkelt og mer nøyaktig kan følge og forme skjeggets konturer og linjer. Multihead Lock MultiHeadLock låser det fleksible barberhodet i fem ulike vinkler for å oppnå en mer nøyaktig barbering. Dette er spesielt nyttig når man barberer og vil komme til områder som under haken og under nesen. 100% vanntett Alle Braun-barbermaskiner er vanntette i opptil 5 meter slik at du kan enkelt skylle dem under rennende vann eller til og med barbere deg i dusjen. 50 minutter trådløs barbering Det toppmoderne Li-Ion-batteriet taper seg ikke i ytelse, og lader seg helt opp på bare en time. Fulladet batteri gir 50 minutters trådløs bruk. Barbermaskin 4,5 44 759 NOK 759 NewCondition Discontinued
 1. Helse og personlig pleie
 2. Hårfjerning og Barbering
 3. Barbermaskin