Herlig varmende fotbad

OBH Nordica Foot Spa Infra Heat 6063

  Art.nr: 141304
  • Tre programmer
  • Vibrasjonsmassasje
  • Punktbehandling
  • Sprutbeskyttelse
  • Rommer 4,6 liter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hva er vel bedre enn et varmt, avslappende fotbad på en kald høstkveld? Trekk deg en kopp te, smør på ei ansiktsmaske og synk føttene ned i dette fotbadet fra OBH Nordica - og gjør opplevelsen komplett med et av vibrasjonsmassasjeprogrammene. 

Foot Spa Infra Heat 6063 har vibrasjonsmassasje, boblebadeffekt, varmeslynge for å holde vannet varmt, infrarød punktvarme og massasjetilbehør. Fyll fotbadet med oppvarmet vann, så hjelper varmeslyngen til med å holde vannet varmt lenger enn andre fotbad.

141304 OBH Nordica OBH Nordica Foot Spa Infra Heat 6063 6063 Hva er vel bedre enn et varmt, avslappende fotbad på en kald høstkveld? Trekk deg en kopp te, smør på ei ansiktsmaske og synk føttene ned i dette fotbadet fra OBH Nordica - og gjør opplevelsen komplett med et av vibrasjonsmassasjeprogrammene.  Foot Spa Infra Heat 6063 har vibrasjonsmassasje, boblebadeffekt, varmeslynge for å holde vannet varmt, infrarød punktvarme og massasjetilbehør. Fyll fotbadet med oppvarmet vann, så hjelper varmeslyngen til med å holde vannet varmt lenger enn andre fotbad. Fotbad og Fotmassasje 3,8 9 475 NOK 475 NewCondition InStock
  1. Helse og personlig pleie
  2. Fotfil og Fotmassasje
  3. Fotbad og Fotmassasje