Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Avansert GPS-klokke med pulsmåling

Garmin Fenix 3 HR Black

  Art.nr: 239485
 • 1,2" Chroma-skjerm i farger
 • GPS + GLONASS
 • Meget gode treningsfunksjoner
 • 3-akslet kompass, høydemåler og barometer
 • Kompatibel med flere apper
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Garmin Fenix 3 HR (010-01338-77) er en avansert GPS-klokke med innebygd pulsmåler, spesielt designet for ulike sportsgrener. Klokken har blant annet en 1,2" Chrome-skjerm i farger, som også er leselig i sollys. Fenix 3 HR er utstyrt med en EXO-antenne i rustfritt stål som med GPS + GLONASS gir deg rask posisjonering med høy nøyaktighet. Klokkens navigeringsfunksjoner inkluderer blant annet et 3-akslet kompass, høydemåler, barometer, TracBack og kurs mot mål. Med tilgang til Connect IQ-plattformen kan du tilpasse urskiver, datafelt, widgets og aktiviteter på Garmin Fenix 3 HR.

Avanserte treningsfunksjoner

Fenix 3 HR er fullastet med treningsfunksjoner som viser både form og kondisjon. Hold orden på forandringer i din VO2 max for å se hvordan kondisjonen forbedres og sammenlign med venner. Andre fitnessverdier er restitusjonsrådgiver og forutsigelse av konkurransetider med idealtiden din som utgangspunkt.

Tilpasset for svømming

Men klokken passer ikke bare for løping, den hjelper deg blant annet også med svømmetreningen og skigåingen. Med Garmin Swim kan Fenix 3 HR holde oversikten over strekning, tempo, antall svømmetak og mer. Du angir bare lengden på bassenget som du svømmer i og setter i gang. Med skiinnstilling har du fart, strekning, fallhøyde og automatisk turteller.

Naviger enkelt

Den har GPS+ABC-armbåndsur (høydemåler, barometer og kompass) og tilbyr deg kombinerte treningsfunksjoner sammen med ledende GPS-teknologi. Fenix 3 HR har omfattende navigerings- og sporfunksjoner, som veileder deg på og utenfor de vanlige veiene. De innebygde sensorene gir informasjon om retning, høyde og værforandringer.

Robust design

Klokken har en beskyttende ramme og knapper i rustfritt stål, samt et forsterket hus for ekstra holdbarhet. Fenix 3 HR har en Chroma-skjermer i farger med høy oppløsning. Denne er leselig i sollys med LED-bakgrunnsbelysning. Klokken er også vanntett ned til 100 meter. 

Spesifikasjoner

 • Skjermstørrelse Ø: 30,4 mm / 1,2"
 • Skjermoppløsning: 218 x 218 bildepunkter
 • Skjermtype: LED-bakbelyst, lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
 • Vanntett ned til 100 meter
 • GPS
 • Elevate™-håndleddbasert pulsmåling
 • Navigeringsfunksjoner som 3-akslet kompass, høydemåler og barometer, TracBack og kurs mot mål
 • Avanserte treningsfunksjoner som VO2 max og restitusjonsrådgiver (når den brukes sammen med pulsmåleren)
 • Batteri: Oppladbart litium-ionbatteri
 • Batteritid: Smart innstilling; opptil 2 uker, GPS-innstilling; opptil 20 timer, UltraTrac™-innstilling; opptil 50 timer
 • Fysiske mål: 51 x 51 x 16 mm
 • Vekt: 82 g
 • Medfølgende tilbehør: USB-lade-/datakabel, 220 V-adapter, dokumentasjon
Garmin Garmin Fenix 3 HR Black 010-01338-77 Garmin Fenix 3 HR (010-01338-77) er en avansert GPS-klokke med innebygd pulsmåler, spesielt designet for ulike sportsgrener. Klokken har blant annet en 1,2" Chrome-skjerm i farger, som også er leselig i sollys. Fenix 3 HR er utstyrt med en EXO-antenne i rustfritt stål som med GPS + GLONASS gir deg rask posisjonering med høy nøyaktighet. Klokkens navigeringsfunksjoner inkluderer blant annet et 3-akslet kompass, høydemåler, barometer, TracBack og kurs mot mål. Med tilgang til Connect IQ-plattformen kan du tilpasse urskiver, datafelt, widgets og aktiviteter på Garmin Fenix 3 HR. Avanserte treningsfunksjoner Fenix 3 HR er fullastet med treningsfunksjoner som viser både form og kondisjon. Hold orden på forandringer i din VO2 max for å se hvordan kondisjonen forbedres og sammenlign med venner. Andre fitnessverdier er restitusjonsrådgiver og forutsigelse av konkurransetider med idealtiden din som utgangspunkt. Tilpasset for svømming Men klokken passer ikke bare for løping, den hjelper deg blant annet også med svømmetreningen og skigåingen. Med Garmin Swim kan Fenix 3 HR holde oversikten over strekning, tempo, antall svømmetak og mer. Du angir bare lengden på bassenget som du svømmer i og setter i gang. Med skiinnstilling har du fart, strekning, fallhøyde og automatisk turteller. Naviger enkelt Den har GPS+ABC-armbåndsur (høydemåler, barometer og kompass) og tilbyr deg kombinerte treningsfunksjoner sammen med ledende GPS-teknologi. Fenix 3 HR har omfattende navigerings- og sporfunksjoner, som veileder deg på og utenfor de vanlige veiene. De innebygde sensorene gir informasjon om retning, høyde og værforandringer. Robust design Klokken har en beskyttende ramme og knapper i rustfritt stål, samt et forsterket hus for ekstra holdbarhet. Fenix 3 HR har en Chroma-skjermer i farger med høy oppløsning. Denne er leselig i sollys med LED-bakgrunnsbelysning. Klokken er også vanntett ned til 100 meter.  Spesifikasjoner Skjermstørrelse Ø: 30,4 mm / 1,2"Skjermoppløsning: 218 x 218 bildepunkterSkjermtype: LED-bakbelyst, lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)Vanntett ned til 100 meterGPSElevate™-håndleddbasert pulsmålingNavigeringsfunksjoner som 3-akslet kompass, høydemåler og barometer, TracBack og kurs mot målAvanserte treningsfunksjoner som VO2 max og restitusjonsrådgiver (når den brukes sammen med pulsmåleren)Batteri: Oppladbart litium-ionbatteriBatteritid: Smart innstilling; opptil 2 uker, GPS-innstilling; opptil 20 timer, UltraTrac™-innstilling; opptil 50 timerFysiske mål: 51 x 51 x 16 mmVekt: 82 gMedfølgende tilbehør: USB-lade-/datakabel, 220 V-adapter, dokumentasjon Pulsklokke 4 1 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Trening
 3. Pulsklokke