Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett aktivitetsarmbånd med 20 dagers batteritid

Xiaomi Mi Band 4

  Art.nr: 1009394
 • 0,95" AMOLED-fargeskjerm
 • Passer til håndledd med 155-216 mm omkrets
 • 20 dagers batteritid
 • 77 ulike forhåndsinstallerte temaer
 • Kompatibel med både iOS og Android

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Xiaomi Mi Band 4 kommer med en 0,95" AMOLED fargeskjerm med imponerende oppløsning. Du kan velge å bruke den som en vanlig klokke, eller som en enkel måte å følge med på hvordan kroppen din har det i løpet av dagen. Mi Band 4 er vanntett ned til 50 meter, måler pulsen din døgnet rundt og analyserer søvnen din, og gir deg varsler om hva som skjer på mobilen din. 

Mi Band 4 kommer med 77 ulike forhåndsinstallerte bakgrunnsbilder, et digert utvalg med fantasifulle og stilige temaer som du enkelt tilpasser etter humøret ditt.

Din personlige trener er alltid ved din side 

Xiaomi Mi Band 4 er din nye personlige trener - uansett hvilken type trening du foretrekker kan du få hjelp til å nå neste nivå. Xiaomi Mi Band 4 er vannbestandig opptil 50 meter, har en holdbar 2.5D skjerm og er utstyrt med seks forskjellige treningsmoduser - alt fra løping og svømming til power walking og tautrekking. Du kobler veldig enkelt aktivitetsarmbåndet til smarttelefonen din via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS og Android) som loggfører og analyserer treningen din.

Lett tilgjengelig og direkte hjelp

Med Xiaomi Mi Band 4 på håndleddet har du mye mer enn en klokke. Du kan se hvem som ringer, lese meldinger og påminnelser om dagens arbeidsoppgaver, samtidig som den analyserer pulsen og søvnen din. Med pulsmåling døgnet rundt får du et tydelig bilde av hvordan dagen din har sett ut, fra et nytt perspektiv.  

Detaljert søvnanalyse kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagene dine, f.eks. ved å vekke deg når kroppen din er klar for det. Aktivitetsarmbåndet kommer også med innebygget alarmfunksjon.

Se også

To armbånd, stor skjerm

(6 stk)
 • 1,54" display
 • To armbånd: Small og Large
 • Opptil fem dager med brukstid

690,-

Se også

To armbånd, stor skjerm

(6 stk)
 • 1,54" display
 • To armbånd: Small og Large
 • Opptil fem dager med brukstid

690,-

1009394 Xiaomi Xiaomi Mi Band 4 MGW4052GL Xiaomi Mi Band 4 kommer med en 0,95" AMOLED fargeskjerm med imponerende oppløsning. Du kan velge å bruke den som en vanlig klokke, eller som en enkel måte å følge med på hvordan kroppen din har det i løpet av dagen. Mi Band 4 er vanntett ned til 50 meter, måler pulsen din døgnet rundt og analyserer søvnen din, og gir deg varsler om hva som skjer på mobilen din.  Mi Band 4 kommer med 77 ulike forhåndsinstallerte bakgrunnsbilder, et digert utvalg med fantasifulle og stilige temaer som du enkelt tilpasser etter humøret ditt. Din personlige trener er alltid ved din side  Xiaomi Mi Band 4 er din nye personlige trener - uansett hvilken type trening du foretrekker kan du få hjelp til å nå neste nivå. Xiaomi Mi Band 4 er vannbestandig opptil 50 meter, har en holdbar 2.5D skjerm og er utstyrt med seks forskjellige treningsmoduser - alt fra løping og svømming til power walking og tautrekking. Du kobler veldig enkelt aktivitetsarmbåndet til smarttelefonen din via Mi Fit-appen (kompatibel med både iOS og Android) som loggfører og analyserer treningen din. Lett tilgjengelig og direkte hjelp Med Xiaomi Mi Band 4 på håndleddet har du mye mer enn en klokke. Du kan se hvem som ringer, lese meldinger og påminnelser om dagens arbeidsoppgaver, samtidig som den analyserer pulsen og søvnen din. Med pulsmåling døgnet rundt får du et tydelig bilde av hvordan dagen din har sett ut, fra et nytt perspektiv.  Detaljert søvnanalyse kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av dagene dine, f.eks. ved å vekke deg når kroppen din er klar for det. Aktivitetsarmbåndet kommer også med innebygget alarmfunksjon. Aktivitetsarmbånd 4,9 10 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Helse & Personlig pleie
 2. Sport & Trening
 3. Aktivitetsarmbånd