Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Bodygroomer med tredimensjonalt og bevegelig hode

Philips TT2039/32

  Art.nr: 170722
 • 100% vanntett
 • Ergonomisk gummihåndtak
 • 5 lengdeinnstillinger
 • 50 minutters strømfri bruk
 • Batteriindikator

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Philips TT2039/32 - Bodygroomer med 3D barberhode

TT2039 er en skikkelig alt-i-ett-trimmer. Den er utformet for å være så behagelig som mulig mens du trimmer eller barberer.

Bodygroomeren trimmer og barberer alle kroppsdeler med den høyeste grad av komfort. Den har avrundende kanter som gir en myk og naturlig kontakt med huden. Den er 100% vanntett og kan derfor brukes i dusjen og er utrolig lett å rengjøre.AT2039 har et komfortabelt ergonomisk håndtak i gummi som gir deg et godt grep og godt kontroll.
 

To ulike hoder

AT2039 har to ulike hoder som sørger for at du får en behagelig og komfortabel opplevelse. Trimmerhode med kam og 5 integrerte lengdeinnstillinger samt et barberhode for en tett barbering. Skjærebladhodet har en avrundet kant som forhindrer hudirritasjon og gir optimal komfort for kroppen.
 

Bevegelig 3D-hode

Et tredimensjonalt, roterende hode tilpasser seg etter kroppens konturer, noe som minimerer irritasjon og gir en nær og tett barbering.
 

Trimmer

Med 5 ulike lengdeinnstillinger velger du ønsket lengde og låser kammen. Takket være de avrundede kantene får huden en glatt og jevn følelse.
 

Oppladbar

Batteriet gir mer enn 50 minutter strømfri bruk etter 8 timers opplading. Når det er ca 10 minutter igjen på batteriet veksler lampen fra grønt til orange.
 

Ergonomisk grep

De stripete gummihåndtakene på sidene sikrer et godt grep selv når maskinen er våt, noe som gir deg bedre kontroll.
 

Tekniske fakta

- Klippebredde: 32 mm
- Antall lengdeinnstillinger: 6

Se også

(5 stk)
 • Hårstruktur mekanisme
 • 15 lengdeinnstillinger
 • 40 min trådløs bruk

599,-

Philips Philips TT2039/32 TT2039/32 Philips TT2039/32 - Bodygroomer med 3D barberhode TT2039 er en skikkelig alt-i-ett-trimmer. Den er utformet for å være så behagelig som mulig mens du trimmer eller barberer. Bodygroomeren trimmer og barberer alle kroppsdeler med den høyeste grad av komfort. Den har avrundende kanter som gir en myk og naturlig kontakt med huden. Den er 100% vanntett og kan derfor brukes i dusjen og er utrolig lett å rengjøre.AT2039 har et komfortabelt ergonomisk håndtak i gummi som gir deg et godt grep og godt kontroll.   To ulike hoder AT2039 har to ulike hoder som sørger for at du får en behagelig og komfortabel opplevelse. Trimmerhode med kam og 5 integrerte lengdeinnstillinger samt et barberhode for en tett barbering. Skjærebladhodet har en avrundet kant som forhindrer hudirritasjon og gir optimal komfort for kroppen.   Bevegelig 3D-hode Et tredimensjonalt, roterende hode tilpasser seg etter kroppens konturer, noe som minimerer irritasjon og gir en nær og tett barbering.   Trimmer Med 5 ulike lengdeinnstillinger velger du ønsket lengde og låser kammen. Takket være de avrundede kantene får huden en glatt og jevn følelse.   Oppladbar Batteriet gir mer enn 50 minutter strømfri bruk etter 8 timers opplading. Når det er ca 10 minutter igjen på batteriet veksler lampen fra grønt til orange.   Ergonomisk grep De stripete gummihåndtakene på sidene sikrer et godt grep selv når maskinen er våt, noe som gir deg bedre kontroll.   Tekniske fakta - Klippebredde: 32 mm - Antall lengdeinnstillinger: 6 Nesetrimmer 5 3 549 NOK 549 NewCondition InStock
 1. Helse og personlig pleie
 2. Kroppspleie menn
 3. Nesetrimmer