Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barbermaskin for våt og tørrbarbering med rengjøringsstasjon

Philips S7710/26

  Art.nr: 221800
  • Belegg med mikropartikler
  • AquaTec-teknologi for våt- og tørrbarbering
  • SmartClick-presisjonstrimmer
  • Bladsystem for en tett og skånsom barbering
  • Intuitivt display

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Philips S7510/41

Philips S7000-serie av barbermaskiner er spesielt utformet og designet for at du skal få en så behagelig barbering som mulig. Den har barberhode med behagelige ringer med et unikt belegg av mikropartikler som gjør at apparatet glir lett over ansiktet og sørger for at barberingen oppleves behagelig enten du velger å tørrbarbere eller bruke skum eller gele i dusjen. 

SmartClean-rengjøringsstasjon

Med rengjøringsstasjonen holder du barbermaskinen i god stand. SmartClean rengjøringsstasjon rengjør, smører og lader barbermaskinen med et eneste knappetrykk. Maskinen din vil fungere optimalt dag etter dag, barbering etter barbering. 

Belegg med mikropartikler

Ringene i bladene består av tusentalls pulveraktige kuler som gir en friksjonsfri overflate.Takket være dette glir barbermaskinen enkelt over ansiktet og minimerer irritasjon samtidig som det gir en myk hud. 

Skånsom barbering

Det spesialutformede bladsystemet beskytter huden samtidig som det skjærer ekstremt tett. Sporene er konstruert for at hvert hårstrå skal legges på en slik måte at det kan kuttes av uten å skade huden. 

Roterer i fem retninger

For å få en behagelig barbering er Philips S7510 utstyrt med Dynamic Flex-hodet som roterer i fem ulike retninger og enkelt følger konturene av ansiktet og halsen. 

AquaTec- våt og tørrbarbering

Takket være den fenomenale AquaTec-teknologien får du en fantastisk tørrbarbering eller en oppfriskende våtbarbering. Du kan bruke barbergele eller barberskum og den kan brukes i dusjen. 

Intuitivt display

I displayet vises informasjon som hjelper deg til å holde kontroll på, og få maksimalt ut av barbermaskinen din. Den har en batteriindikator i tre nivåer, indikasjon for rengjøring og indikator for bytte av barberhode. 

Enestående kraft

Det kraftige Li-Ion-batteriet gir deg opp til 50 minutters barbering etter en times lading. For å garantere sikker våtbruk av maskinen fungerer 7000-serien kun trådløst. 

Trimmer med klikkfeste

Trimmeren som følger med har et smart klikkfeste for enkel montering. Den har dessuten fem lengdeinnstillinger så du kan få den perfekte skjeggstubben eller et kort og ryddig skjegg.

To års verdensdekkende garanti

Philips 7510 er en god reisekamerat da den har automatisk voltstyrke fra 100-240V. Skulle noe skje på ferien er det greit å vite at du har to års verdensdekkende garanti. 

Philips Philips S7710/26 S7710/26 Philips S7510/41 Philips S7000-serie av barbermaskiner er spesielt utformet og designet for at du skal få en så behagelig barbering som mulig. Den har barberhode med behagelige ringer med et unikt belegg av mikropartikler som gjør at apparatet glir lett over ansiktet og sørger for at barberingen oppleves behagelig enten du velger å tørrbarbere eller bruke skum eller gele i dusjen.  SmartClean-rengjøringsstasjon Med rengjøringsstasjonen holder du barbermaskinen i god stand. SmartClean rengjøringsstasjon rengjør, smører og lader barbermaskinen med et eneste knappetrykk. Maskinen din vil fungere optimalt dag etter dag, barbering etter barbering.  Belegg med mikropartikler Ringene i bladene består av tusentalls pulveraktige kuler som gir en friksjonsfri overflate.Takket være dette glir barbermaskinen enkelt over ansiktet og minimerer irritasjon samtidig som det gir en myk hud.  Skånsom barbering Det spesialutformede bladsystemet beskytter huden samtidig som det skjærer ekstremt tett. Sporene er konstruert for at hvert hårstrå skal legges på en slik måte at det kan kuttes av uten å skade huden.  Roterer i fem retninger For å få en behagelig barbering er Philips S7510 utstyrt med Dynamic Flex-hodet som roterer i fem ulike retninger og enkelt følger konturene av ansiktet og halsen.  AquaTec- våt og tørrbarbering Takket være den fenomenale AquaTec-teknologien får du en fantastisk tørrbarbering eller en oppfriskende våtbarbering. Du kan bruke barbergele eller barberskum og den kan brukes i dusjen.  Intuitivt display I displayet vises informasjon som hjelper deg til å holde kontroll på, og få maksimalt ut av barbermaskinen din. Den har en batteriindikator i tre nivåer, indikasjon for rengjøring og indikator for bytte av barberhode.  Enestående kraft Det kraftige Li-Ion-batteriet gir deg opp til 50 minutters barbering etter en times lading. For å garantere sikker våtbruk av maskinen fungerer 7000-serien kun trådløst.  Trimmer med klikkfeste Trimmeren som følger med har et smart klikkfeste for enkel montering. Den har dessuten fem lengdeinnstillinger så du kan få den perfekte skjeggstubben eller et kort og ryddig skjegg. To års verdensdekkende garanti Philips 7510 er en god reisekamerat da den har automatisk voltstyrke fra 100-240V. Skulle noe skje på ferien er det greit å vite at du har to års verdensdekkende garanti.  Barbermaskin 4 4 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Helse og personlig pleie
  2. Kroppspleie menn
  3. Barbermaskin