Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Hårfjerner med lyspulseringer for hjemmebruk!

Babyliss G910e

  Art.nr: 178373
  • Hårfjerning med IPL
  • Redusert hårvekst
  • Perfekt for hjemmebruk
  • Helt smertefritt
  • Innebygd sikkerthetssensor

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Hårfjerner med lyspulseringer for hjemmebruk

Babyliss G910e er en IPL maskin som reduserer hårvekst på en skånsom måte. Babyliss G910e produserer et pulserende lys som tas opp i hårets pigment som føres videre til roten der det transformeres til varme. Håret og hårroten dør og forhindrer at hår vokser ut igjen. Du får en smertefri og permanent hårfjerning som er trygg å bruke takket være en sikkerhetsmekanisme basert på hudfargesensor. I tillegg får du med et par vernebriller for sikker og trygg bruk, samt en ekstra lampe til hårfjerneren. 

Forskjellen mellom laser og IPL
Forskjellen mellom laser og IPL-teknikk er at laserproduktene produserer lys av en bølgelengde, mens en IPL-maskin produserer lys med mange bølgelengder. Lyset absorberes av f.eks pigment i hår eller i de røde pigmentene i blodkar og omdannes til varme. Dette gjør at hårroten forstørres, blodet i karet koagulerer og karet trekker seg tilbake.

Babyliss Babyliss G910e G910e Hårfjerner med lyspulseringer for hjemmebruk Babyliss G910e er en IPL maskin som reduserer hårvekst på en skånsom måte. Babyliss G910e produserer et pulserende lys som tas opp i hårets pigment som føres videre til roten der det transformeres til varme. Håret og hårroten dør og forhindrer at hår vokser ut igjen. Du får en smertefri og permanent hårfjerning som er trygg å bruke takket være en sikkerhetsmekanisme basert på hudfargesensor. I tillegg får du med et par vernebriller for sikker og trygg bruk, samt en ekstra lampe til hårfjerneren.  Forskjellen mellom laser og IPL Forskjellen mellom laser og IPL-teknikk er at laserproduktene produserer lys av en bølgelengde, mens en IPL-maskin produserer lys med mange bølgelengder. Lyset absorberes av f.eks pigment i hår eller i de røde pigmentene i blodkar og omdannes til varme. Dette gjør at hårroten forstørres, blodet i karet koagulerer og karet trekker seg tilbake. IPL-laser 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Kroppspleie kvinner
  3. IPL-laser