Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Varmluftsbørste på 45mm i diameter med keratinbelegg

Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Vo

  Art.nr: 177917
  • Hurtigoppvarming
  • Automatisk avstenging
  • Keratin-Keramisk belegg
  • Diameter: 45mm
  • 2 varmeinnstillinger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Remington CB65A45 - Varmluftsbørste på 45mm i diameter med keratinbelegg

Remington introduserer sin nye innovasjon. Den første produktserien innen hårpleie som inneholder keratin. Hår inneholder opp til 96% keratin, men eksterne faktorer som sol, vann, forurensninger i luften med mer, skader keratinet i håret og gjør det tørt og glansløst. 

Remingtons Keratin Therapy Pro Volume Brush er et profesjonelt stylingverktøy med avansert Keratin-Keramisk belegg som avgir Keratin og gjør håret ditt glansfullt. 


Flott volum med en varmluftsbørste som ikke setter seg fast i håret

For å gi hårrøttene et umiddelbart løft, ruller du bare tørt hår rundt den store 45mm sylinderen, holder det der i 10 sekunder og aktiverer lock-release-knappen. Denne innovative funksjonen roterer sylinderen som gir store bølger, som du enten kan la være rufsete for tekstur eller børste lett ut for stort volum. 

Med blandede børstehår passer volumbørsten for alle hårtyper og med det roterbare kabelfeste slipper du at ledingen går i krøll. Den smarte volumbørsten har to varmeinnstillinger (120°C og 180°C) slik at du kan tilpasse temperaturen til håret ditt.
I tillegg har den en rask oppvarming opp til 180°C og den slår seg av automatisk etter 60 minutter.

Du får 3 års garanti ved kjøp av denne varmluftsbørsten.
 

Remington Remington CB65A45 Keratin Therapy Pro Vo CB65A45 Keratin Therapy P Remington CB65A45 - Varmluftsbørste på 45mm i diameter med keratinbeleggRemington introduserer sin nye innovasjon. Den første produktserien innen hårpleie som inneholder keratin. Hår inneholder opp til 96% keratin, men eksterne faktorer som sol, vann, forurensninger i luften med mer, skader keratinet i håret og gjør det tørt og glansløst. Remingtons Keratin Therapy Pro Volume Brush er et profesjonelt stylingverktøy med avansert Keratin-Keramisk belegg som avgir Keratin og gjør håret ditt glansfullt. Flott volum med en varmluftsbørste som ikke setter seg fast i håretFor å gi hårrøttene et umiddelbart løft, ruller du bare tørt hår rundt den store 45mm sylinderen, holder det der i 10 sekunder og aktiverer lock-release-knappen. Denne innovative funksjonen roterer sylinderen som gir store bølger, som du enten kan la være rufsete for tekstur eller børste lett ut for stort volum. Med blandede børstehår passer volumbørsten for alle hårtyper og med det roterbare kabelfeste slipper du at ledingen går i krøll. Den smarte volumbørsten har to varmeinnstillinger (120°C og 180°C) slik at du kan tilpasse temperaturen til håret ditt.I tillegg har den en rask oppvarming opp til 180°C og den slår seg av automatisk etter 60 minutter.Du får 3 års garanti ved kjøp av denne varmluftsbørsten.  Varmluftsbørste 385 NOK 385 NewCondition InStoreOnly
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie
  3. Varmluftsbørste