Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Eksklusiv rettetang for alle hårtyper

GHD Eclipse styler

  Art.nr: 193658
  • Kjølige kanter
  • Rask oppvarming
  • Indikator for varme
  • Patentert TriZone-teknologi
  • Roterende ledningsfeste

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

GHD Eclipse - revolusjoner måten du styler håret på

GHDs nyeste rettetang og den største nyheten innen hårstyling siden 2001. Den digitale teknologien har 6 sensorer i platene, noe som gjør avlesningen av temperatur helt eksakt. Designen på Eclipse gjør det mulig å style mer hår av gangen, noe som sparer deg for mye tid i tillegg til at de sliter minimalt på håret. 

Tri-Zone-teknologi

Den unike og banebrytende teknologien Tri-Zone i hver varmeplate er utstyrt med 6 stk sensorer som sørger for at rettetangen ikke mister noe varme mens du styler, men opprettholder istedet en jevn, konstant temperatur hver gang styleren dras gjennom håret. 

Aerogel-isolering

Mellom varmeplatene på yttersidene finnes det en "Aerogel" som kapsler inn varmen rundt varmeplatene og holder yttersiden kjølig, så du ikke brenner deg mens du holder på. 

Konstant og rask varme

Eclipse varmer seg opp til en optimal stylingtemperatur på 185°C på bare 20 sekunder og de 6 sensorene i varmeplatene sørger for at varmen holder seg stabil. Den konstante varmen er nøkkelen til et godt resultat.

Passer til alle hårtyper

GHD Eclipse er designet for å være det ultimate stylingredskapet til profesjonelle frisører og stylister. Den passer til alle hårtyper, både tykt, krusete, bølgete eller krøllete hår. I tillegg kan du style større hårseksjoner av gangen, noe som gir deg et raskere og mer skånsomt resultat. 

Anbefalt tilbehør

(3 stk)

En varmebeskyttende spray som du sprayer i håret før du styler det med rettetang, krølltang eller annen varmestyling. Gir glans og beskytter håret ditt.

79,-

GHD GHD Eclipse styler Eclipse GHD Eclipse - revolusjoner måten du styler håret på GHDs nyeste rettetang og den største nyheten innen hårstyling siden 2001. Den digitale teknologien har 6 sensorer i platene, noe som gjør avlesningen av temperatur helt eksakt. Designen på Eclipse gjør det mulig å style mer hår av gangen, noe som sparer deg for mye tid i tillegg til at de sliter minimalt på håret.  Tri-Zone-teknologi Den unike og banebrytende teknologien Tri-Zone i hver varmeplate er utstyrt med 6 stk sensorer som sørger for at rettetangen ikke mister noe varme mens du styler, men opprettholder istedet en jevn, konstant temperatur hver gang styleren dras gjennom håret.  Aerogel-isolering Mellom varmeplatene på yttersidene finnes det en "Aerogel" som kapsler inn varmen rundt varmeplatene og holder yttersiden kjølig, så du ikke brenner deg mens du holder på.  Konstant og rask varme Eclipse varmer seg opp til en optimal stylingtemperatur på 185°C på bare 20 sekunder og de 6 sensorene i varmeplatene sørger for at varmen holder seg stabil. Den konstante varmen er nøkkelen til et godt resultat. Passer til alle hårtyper GHD Eclipse er designet for å være det ultimate stylingredskapet til profesjonelle frisører og stylister. Den passer til alle hårtyper, både tykt, krusete, bølgete eller krøllete hår. I tillegg kan du style større hårseksjoner av gangen, noe som gir deg et raskere og mer skånsomt resultat.  Rettetang 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie
  3. Rettetang