Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Profesjonell rettetang med varmeboost

Ego Professional Inflated Ego

  Art.nr: 226737
  • Profesjonell rettetang
  • Varmeboost
  • Keramiske plater med HW2-teknologi

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Inflated Ego er en profesjonell rettetang for profesjonelle og forbruker. Med kvalitet helt ut til hårtuppene får du et fantastisk produkt for fantastiske resultater. 

HW2-teknologi

De keramiske platene inneholder et spesielt mineral, turmaliner, som utvinnes fra de røde furuskogene i Korea. Med de knuste turmalinperlene får du perfekt resultat. 

Behagelig å bruke

Inflated Ego har et gripevennlig men luksuriøst cover, den har varmeboost og utrolige keramiske plater som behandler håret som en kongelighet. 

HW2 og Turmalin

Ego bruker HW2-teknologi i kombinasjon med turmalin-mineraler for å skape hårpleieprodukter som er noe utover det vanlige. HW2 står for HWANGTO som er en naturlig forekomst i mineralfylt jord som har modnet i 4000 år i Red Pine Forest i Korea. Det finnes ca tohundre millioner nyttige organismer i en skje HWANGTO-keramikk, inklusive fire typer enzymer for fjerning av giftstoffer og fuktighet. Turmalin er en semi-edelsten som ved oppvarming avgir negative ioner og infrarøde stråler som eliminerer ststisk elektrisitet, fordamper fuktighet, forhindrer at håret blir tørt og krusete, men heller mykt og skinnende. Turmalin og HW2 knuses til et fint pulver og blandes inn i selve fremstillingen av Egos produkter. Teknologien gjør at rettetenger og krølltenger fra Ego får en jevn og kontrollerbar varme og hårfønere som tørker hurtigere. Regelmessig bruk av varmeprodukter kan ofte føre til at håret ditt blir uttørket, krusete og skadet, men Ego sine hårprodukter gjenopprettes den naturlige balansen og håret vil bli sunnere, sterkere og få en naturlig glans og mykhet. 

Ego Professional Ego Professional Inflated Ego 20139 Inflated Ego er en profesjonell rettetang for profesjonelle og forbruker. Med kvalitet helt ut til hårtuppene får du et fantastisk produkt for fantastiske resultater.  HW2-teknologi De keramiske platene inneholder et spesielt mineral, turmaliner, som utvinnes fra de røde furuskogene i Korea. Med de knuste turmalinperlene får du perfekt resultat.  Behagelig å bruke Inflated Ego har et gripevennlig men luksuriøst cover, den har varmeboost og utrolige keramiske plater som behandler håret som en kongelighet.  HW2 og Turmalin Ego bruker HW2-teknologi i kombinasjon med turmalin-mineraler for å skape hårpleieprodukter som er noe utover det vanlige. HW2 står for HWANGTO som er en naturlig forekomst i mineralfylt jord som har modnet i 4000 år i Red Pine Forest i Korea. Det finnes ca tohundre millioner nyttige organismer i en skje HWANGTO-keramikk, inklusive fire typer enzymer for fjerning av giftstoffer og fuktighet. Turmalin er en semi-edelsten som ved oppvarming avgir negative ioner og infrarøde stråler som eliminerer ststisk elektrisitet, fordamper fuktighet, forhindrer at håret blir tørt og krusete, men heller mykt og skinnende. Turmalin og HW2 knuses til et fint pulver og blandes inn i selve fremstillingen av Egos produkter. Teknologien gjør at rettetenger og krølltenger fra Ego får en jevn og kontrollerbar varme og hårfønere som tørker hurtigere. Regelmessig bruk av varmeprodukter kan ofte føre til at håret ditt blir uttørket, krusete og skadet, men Ego sine hårprodukter gjenopprettes den naturlige balansen og håret vil bli sunnere, sterkere og få en naturlig glans og mykhet.  Rettetang 799 NOK 799 NewCondition SoldOut
  1. Helse og personlig pleie
  2. Hårpleie
  3. Rettetang