Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Automatisk krølltang for proff styling hjemme

Philips HPS940/00

  Art.nr: 219572
  • Innstillinger for små og store krøller
  • Keramisk belegg som beskytter håret
  • Sikkert antiflokesystem
  • Flere tidinnstillinger og varmenivåer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips HPS940 er en automatisk krølltang som gjør det enkelt å selv skape perfekte krøller og style håret med salongresultater. Takket være den automatiske krøllfunksjonen kan du lage perfekte krøller på nulltid. 

Philips HPS940 ruller opp, varmer og krøller håret automatisk. Antiflokesystemet sørger for at håret aldri setter seg fast. Sammen med et keramisk belegg i titan blir stylingen skånsom og etterlater håret ditt skinnende blankt. Philips autocurler passer for deg som vil ha det glamorøse resultatet på en enkel måte. 

Stillegående motor
HPS940 har en børsteløs motor som forhindrer at håret setter seg fast. Du kan skape krøller i alle mulige retninger og eksperimentere med ulike stiler. For en stilren og symmetrisk look - krøll håret konsekvent i den samme retningen. Du kan også bruke den automatiske krøllfunksjonen med en blanding av både krøllretninger for en naturlig look. 

Innstillinger for varme, tid, retning og krøllstørrelse
Med tre varmeinnstillinger (170, 190 og 210°C) og tre tidsinnstillinger (12, 10 og 8 sekunder) kan du velge mellom ulike stiler - naturlige, store eller mindre krøller. 
Bruk temperatur og tidsinnstillingene for å eksperimentere deg frem til det perfekte resultatet for deg. 

Varmeisolerende kammer
Det varmeisolerende kammeret sørger for at du ikke brenner deg under bruk. Til forskjell fra vanlige krølltenger kommer du aldri til å brenne fingrene med HSP940.

Ledning med roterbart ledningsfeste
2,0 m lang ledning gir deg økt fleksibilitet og enklere håndtering. 

219572 Philips Philips HPS940/00 HPS940/00 Philips HPS940 er en automatisk krølltang som gjør det enkelt å selv skape perfekte krøller og style håret med salongresultater. Takket være den automatiske krøllfunksjonen kan du lage perfekte krøller på nulltid. Philips HPS940 ruller opp, varmer og krøller håret automatisk. Antiflokesystemet sørger for at håret aldri setter seg fast. Sammen med et keramisk belegg i titan blir stylingen skånsom og etterlater håret ditt skinnende blankt. Philips autocurler passer for deg som vil ha det glamorøse resultatet på en enkel måte. Stillegående motorHPS940 har en børsteløs motor som forhindrer at håret setter seg fast. Du kan skape krøller i alle mulige retninger og eksperimentere med ulike stiler. For en stilren og symmetrisk look - krøll håret konsekvent i den samme retningen. Du kan også bruke den automatiske krøllfunksjonen med en blanding av både krøllretninger for en naturlig look. Innstillinger for varme, tid, retning og krøllstørrelseMed tre varmeinnstillinger (170, 190 og 210°C) og tre tidsinnstillinger (12, 10 og 8 sekunder) kan du velge mellom ulike stiler - naturlige, store eller mindre krøller. Bruk temperatur og tidsinnstillingene for å eksperimentere deg frem til det perfekte resultatet for deg. Varmeisolerende kammerDet varmeisolerende kammeret sørger for at du ikke brenner deg under bruk. Til forskjell fra vanlige krølltenger kommer du aldri til å brenne fingrene med HSP940.Ledning med roterbart ledningsfeste2,0 m lang ledning gir deg økt fleksibilitet og enklere håndtering.  Krølltang 5 4 499 NOK 499 NewCondition Discontinued
  1. Helse & Personlig pleie
  2. Hårpleie & Styling
  3. Krølltang