Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Barbermaskin med nye fleksible skjærehoder

Philips S9021/12

  Art.nr: 207910
 • Wet & Dry
 • Drifttid: 50 minutter
 • Nye fleksible skjærehoder
 • Super Lift & Cut
 • Display

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips S9021/12

Barbermaskinen S9021 er Philips mest avanserte barbermaskin hittil. Den unike konturteknologien gir overlegen kontroll over hver eneste kontur i ansiktet. V-Track-systemet posisjonerer hårene i den beste posisjonen for en tett barbering og opp til 20 % bedre hårfjerning.

V-Track-precisionsblad Posisjonerer hårstråene perfekt for en tett barbering

De patenterte V-Track presisjonsbladene posisjonerer forsiktig hvert hårstrå i den optimale posisjonen, selv de som ligger flatt eller har ulik lengde. Barberer 30 % tettere i færre strøk og holder din hud flott og frisk.

Bøyer seg i åtte ulike retninger

Konturdetekteringsteknik Det nye fleksible skjærehodet er bevegelig i åtte retninger for en lettere tilpasning til ditt ansikt, hvilket resulterer i at det kreves mindre kraft i hvert drag. De uavhengige bevegelsene fanger opp 20 % flere hårstrå for glattbarbering med færre drag.

Super Lift & Cut Action

Det doble innebygde knivsystemet i den elektriske barbermaskinen fra Philips, løfter hårene for å barbere komfortabelt under hudnivå og gi en tettere barbering.

Aquatec Wet & Dry

Aquatec för våt- och torrakning Med Aquatec-forseglingen kan du velge hvordan du ønsker å barbere deg. Du kan velge en komfortabel og tørr barbering eller en oppfriskende våt barbering med barbergel eller barberskum for ekstra komfort.

PresisjonstrimmerPresisjonstrimmer for perfekt trimming av bart og kinnskjegg.

Display

Det intuitive displayet viser relevant informasjon, hvilket gjør det mulig for deg å få best ytelse ut av maskinen:

 • Batteriindikator med tre nivåer
 • Indikator for rengjøring
 • Indikator for lavt batterinivå
 • Indikator for bytte av skjærehode
 • Indikator for reiselås

50 minutter med trådløs bruk etter en times ladingDet avanserte ladesystemet gir deg to alternativer: 50 minutters driftstid etter en times lading, eller tre minutters hurtiglading for en barbering. Alle modeller i Shaver series 9000 er utviklet for trådløs bruk for sikker drift i våte omgivelser.

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
 • Rengjøringsvæske
 • Renser og smører barbermaskinen
 • Passer Philips SmartClean-system

99,-

207910 Philips Philips S9021/12 S9021/12 Philips S9021/12Barbermaskinen S9021 er Philips mest avanserte barbermaskin hittil. Den unike konturteknologien gir overlegen kontroll over hver eneste kontur i ansiktet. V-Track-systemet posisjonerer hårene i den beste posisjonen for en tett barbering og opp til 20 % bedre hårfjerning. Posisjonerer hårstråene perfekt for en tett barberingDe patenterte V-Track presisjonsbladene posisjonerer forsiktig hvert hårstrå i den optimale posisjonen, selv de som ligger flatt eller har ulik lengde. Barberer 30 % tettere i færre strøk og holder din hud flott og frisk.Bøyer seg i åtte ulike retninger Det nye fleksible skjærehodet er bevegelig i åtte retninger for en lettere tilpasning til ditt ansikt, hvilket resulterer i at det kreves mindre kraft i hvert drag. De uavhengige bevegelsene fanger opp 20 % flere hårstrå for glattbarbering med færre drag.Super Lift & Cut ActionDet doble innebygde knivsystemet i den elektriske barbermaskinen fra Philips, løfter hårene for å barbere komfortabelt under hudnivå og gi en tettere barbering.Aquatec Wet & Dry Med Aquatec-forseglingen kan du velge hvordan du ønsker å barbere deg. Du kan velge en komfortabel og tørr barbering eller en oppfriskende våt barbering med barbergel eller barberskum for ekstra komfort.PresisjonstrimmerPresisjonstrimmer for perfekt trimming av bart og kinnskjegg.DisplayDet intuitive displayet viser relevant informasjon, hvilket gjør det mulig for deg å få best ytelse ut av maskinen: Batteriindikator med tre nivåer Indikator for rengjøring Indikator for lavt batterinivå Indikator for bytte av skjærehode Indikator for reiselås50 minutter med trådløs bruk etter en times ladingDet avanserte ladesystemet gir deg to alternativer: 50 minutters driftstid etter en times lading, eller tre minutters hurtiglading for en barbering. Alle modeller i Shaver series 9000 er utviklet for trådløs bruk for sikker drift i våte omgivelser. Barbermaskin 2,7 4 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
 1. Helse & Personlig pleie
 2. Hårfjerning & Barbering
 3. Barbermaskin