Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Vanntett serie 5 barbermaskin bygget for høy komfort

Braun Series 5 5030s

  Art.nr: 1005252
 • Vanntett
 • 50 minutter trådløs barbering
 • Fleksible barberhoder
 • Motor for effektiv barbering
 • Hurtig ladding
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Braun Series 5 5030s gir deg effektivitet i alle bevegelser og kan barbere både tett skjegg og få tilgang til vanskelige områder. Den er designet for maksimal ytelse og hudkomfort, samt at den er vanntett ned til 5 meter dypt vann. Dette betyr at du kan skylle den under rennende vann eller og til og med barberer deg i dusjen.

 • Barberingsteknologi for sensitiv hud med maksimal ytelse og fantastisk hudkomfort.
 • AutoSensing motor for effektiv barbering med hvert slag, selv på tykk skjeggvekst.
 • Fleksible barberhoder som beveger seg i 8 ulike retninger for konstant hudkontakt, selv i vanskelige områder.
 • God hudkomfort selv på vanskelige områder.
 • UltraActiveLift tar hår fra til og med områder som det er vanskelig å komme til, spesielt i nakken og haken. 
 • SensoFoil Blades er perfekt for nærmet og hudkomfort.

Presisjontrimmer

Den integrerte og hudvennlige presisjons-trimmeren glir ut fra barbermaskinens bakside for at du enkelt og mer nøyaktig kan følge og forme skjeggets konturer og linjer.

Multihead Lock

MultiHeadLock låser det fleksible barberhode i fem ulike vinkler for å oppnå en mer nøyaktig barbering. Dette er spesielt nyttig når man barberer og vil komme til områder som under haken og under nesen.

100% vanntett

Alle Braun-barbermaskiner er vanntette i opptil 5 meter slik at du kan enkelt skylle dem under rennende vann eller til og med barbere deg i dusjen.

50 minutter trådløs barbering

Det toppmoderne Li-Ion-batteriet taper aldri ytelsen og lader seg helt opp på bare en time, og gir 50 minutters trådløs bruk.

Hvis du ikke synes at Braun-produktet ditt har gitt det resultatet du forventet så kan du få pengene tilbake, selv om du har prøvd produktet. Følg lenken nedenfor, fyll og ut formularet som finnes der og send det inn sammen med kvitteringen og produktet til den angitte adressen innenfor den angitte tidsrammen. Fullstendige vilkår finner du i formularet. 

Les mer om garantien på braun.com

Hvis du ikke synes at Braun-produktet ditt har gitt det resultatet du forventet så kan du få pengene tilbake, selv om du har prøvd produktet. Følg lenken nedenfor, fyll og ut formularet som finnes der og send det inn sammen med kvitteringen og produktet til den angitte adressen innenfor den angitte tidsrammen. Fullstendige vilkår finner du i formularet.


Les mer om garantien på braun.com

1005252 Braun Braun Series 5 5030s 068846 Braun Series 5 5030s gir deg effektivitet i alle bevegelser og kan barbere både tett skjegg og få tilgang til vanskelige områder. Den er designet for maksimal ytelse og hudkomfort, samt at den er vanntett ned til 5 meter dypt vann. Dette betyr at du kan skylle den under rennende vann eller og til og med barberer deg i dusjen. Barberingsteknologi for sensitiv hud med maksimal ytelse og fantastisk hudkomfort.AutoSensing motor for effektiv barbering med hvert slag, selv på tykk skjeggvekst. Fleksible barberhoder som beveger seg i 8 ulike retninger for konstant hudkontakt, selv i vanskelige områder.God hudkomfort selv på vanskelige områder. UltraActiveLift tar hår fra til og med områder som det er vanskelig å komme til, spesielt i nakken og haken. SensoFoil Blades er perfekt for nærmet og hudkomfort. Presisjontrimmer Den integrerte og hudvennlige presisjons-trimmeren glir ut fra barbermaskinens bakside for at du enkelt og mer nøyaktig kan følge og forme skjeggets konturer og linjer. Multihead Lock MultiHeadLock låser det fleksible barberhode i fem ulike vinkler for å oppnå en mer nøyaktig barbering. Dette er spesielt nyttig når man barberer og vil komme til områder som under haken og under nesen. 100% vanntett Alle Braun-barbermaskiner er vanntette i opptil 5 meter slik at du kan enkelt skylle dem under rennende vann eller til og med barbere deg i dusjen. 50 minutter trådløs barbering Det toppmoderne Li-Ion-batteriet taper aldri ytelsen og lader seg helt opp på bare en time, og gir 50 minutters trådløs bruk. Barbermaskin 4,7 30 789 NOK 789 NewCondition InStock
 1. Helse & Personlig pleie
 2. Hårfjerning & Barbering
 3. Barbermaskin