Samsung Gear VR 2 til Galaxy S6 og S7-serien

Samsung Gear VR

  Art.nr: 226762
  • Virtual reality i 3D
  • Unik opplevelse
  • 360˚ video og spill
  • God passform
  • Passer Galaxy S6 og S7-serien

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Gear VR 2

Samsung Gear VR 2 er et veldig kult produkt som gir deg virtuell virkelighet i forbløffende 3D. Du får muligheten til å oppleve 3D-spill som gir en følelse av at du er i midten av spillet, og du kan også se 360˚-videoer. Gear VR 2 har en meget behagelig passform og kan brukes selv om du har briller på. 

NB! Gear VR 2 er kun kompatibel Samsung Galaxy S6 og S7-serien.

Virtuell dimensjon

Få ny fart på fantasien. Vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt. Svev fritt blant planetene i vårt solsystem, eller ta ditt favorittspill til nye dimensjoner. Gled deg over film, TV og musikkvideoer i 3D.

VR Games

Behagelig passform

Brillene er fremstilt i lette og myke materialer. Dette gjør at Gear VR 2 er veldig behagelige å ha på. Den bakre remmen fordeler vekten jevnt over hodet, noe som gir bedre passform. Om du til vanlig bruker briller kan du fremdeles bruke Gear VR 2. 


Se film uten dugg

Gear VR 2 Innovator Edition for S6 og S7-serien har en integrert vifte som gjør at du unngår dugg på linsen, og bilder, videoer og spill blir dermed krystallklare.

VR Games

Gear VR 2 registrerer dine hodebevegelser og viser bilder som får deg til å føle at du befinner deg midt inne i favorittspillet. Forsøk å koble til en Samsung Gamepad eller annen Android-spillkontroll for å få en enda morsommere opplevelse.

Oculus Store

I Oculus Store kan du velge laste ned innhold med en kombinasjon av hodebevegelser og berøringskontroller. I Oculus butikken finnes en rekke applikasjoner laget spesielt for VR-briller. 

Oculus Cinema

Den offisielle Cinema-appen fra Oculus er din personlige VR-kino. Se trailere, filmer og egne videoklipp i en helt ny og fascinerende verden. Velg mellom en rekke spennende visningsinnstillinger som blant annet hjemme, flerskjermskino - eller til og med månens overflate!

226762 Samsung Samsung Gear VR SM-R322NZWANEE Samsung Gear VR 2 Samsung Gear VR 2 er et veldig kult produkt som gir deg virtuell virkelighet i forbløffende 3D. Du får muligheten til å oppleve 3D-spill som gir en følelse av at du er i midten av spillet, og du kan også se 360˚-videoer. Gear VR 2 har en meget behagelig passform og kan brukes selv om du har briller på. NB! Gear VR 2 er kun kompatibel Samsung Galaxy S6 og S7-serien. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Virtuell dimensjon Få ny fart på fantasien. Vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt. Svev fritt blant planetene i vårt solsystem, eller ta ditt favorittspill til nye dimensjoner. Gled deg over film, TV og musikkvideoer i 3D. VR Games Behagelig passform Brillene er fremstilt i lette og myke materialer. Dette gjør at Gear VR 2 er veldig behagelige å ha på. Den bakre remmen fordeler vekten jevnt over hodet, noe som gir bedre passform. Om du til vanlig bruker briller kan du fremdeles bruke Gear VR 2.  Se film uten dugg Gear VR 2 Innovator Edition for S6 og S7-serien har en integrert vifte som gjør at du unngår dugg på linsen, og bilder, videoer og spill blir dermed krystallklare. VR Games Gear VR 2 registrerer dine hodebevegelser og viser bilder som får deg til å føle at du befinner deg midt inne i favorittspillet. Forsøk å koble til en Samsung Gamepad eller annen Android-spillkontroll for å få en enda morsommere opplevelse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Oculus Store I Oculus Store kan du velge laste ned innhold med en kombinasjon av hodebevegelser og berøringskontroller. I Oculus butikken finnes en rekke applikasjoner laget spesielt for VR-briller.  Oculus Cinema Den offisielle Cinema-appen fra Oculus er din personlige VR-kino. Se trailere, filmer og egne videoklipp i en helt ny og fascinerende verden. Velg mellom en rekke spennende visningsinnstillinger som blant annet hjemme, flerskjermskino - eller til og med månens overflate! VR-briller 4,5 11 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. VR-briller