Opplev virtuell virkelighet med Gear VR New

Samsung Gear VR New

  Art.nr: 235962
  • Virtual reality i 3D
  • 360˚ video og spill
  • Kompatibel med Galaxy S6/S7, S6 Edge+ og S6/S7 Edge
  • God passform og høy komfort
  • Oculus Home

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Gear VR New er et veldig kult produkt som gir deg virtuell virkelighet i forbløffende 3D. Du får muligheten til å oppleve 3D-spill som gir en følelse av at du er i midten av spillet, og du kan også se 360˚-videoer. Gear VR New har en meget behagelig passform og kan brukes selv om du har briller på.

NB! Gear VR New er kun kompatibel Samsung Galaxy S6- og S7-serien.

Behagelig passform

Brillene er fremstilt i lette og myke materialer. Dette gjør at Gear VR er veldig behagelige å ha på. Den bakre remmen fordeler vekten jevnt over hodet, noe som gir bedre passform. Og om du til vanlig bruker briller kan du fremdeles bruke VR-brillene. 

Virtuell dimensjon

Med VR-briller kan du vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt. Svev fritt blant planetene i vårt solsystem og opplev nye dimensjoner med virtuell virkelighet. Gled deg over film, spill, TV og musikkvideoer i 3D.

VR Games

Gear VR registrerer dine hodebevegelser og viser bilder som får deg til å føle at du befinner deg midt inne i favorittspillet. Forsøk å koble til en Samsung Gamepad eller annen Android-spillkontroll for å få en enda morsommere opplevelse.

Oculus Home

I Oculus Homekan du velge laste ned innhold med en kombinasjon av hodebevegelser og berøringskontroller. I Oculus butikken finner du en rekke spill, opplevelser og reiser igjennom den virtuelle verden. Alt du kan laste ned i Oculus Home er laget spesielt for VR-briller. 

Oculus Video

Den offisielle Video-appen fra Oculus er din personlige VR-kino. Se trailere, filmer og egne videoklipp i en helt ny og fascinerende verden.

235962 Samsung Samsung Gear VR New SM-R323NBKANEE Samsung Gear VR New er et veldig kult produkt som gir deg virtuell virkelighet i forbløffende 3D. Du får muligheten til å oppleve 3D-spill som gir en følelse av at du er i midten av spillet, og du kan også se 360˚-videoer. Gear VR New har en meget behagelig passform og kan brukes selv om du har briller på.NB! Gear VR New er kun kompatibel Samsung Galaxy S6- og S7-serien. Behagelig passform Brillene er fremstilt i lette og myke materialer. Dette gjør at Gear VR er veldig behagelige å ha på. Den bakre remmen fordeler vekten jevnt over hodet, noe som gir bedre passform. Og om du til vanlig bruker briller kan du fremdeles bruke VR-brillene.  Virtuell dimensjon Med VR-briller kan du vandre gjennom tid og rom uten å ta et eneste skritt. Svev fritt blant planetene i vårt solsystem og opplev nye dimensjoner med virtuell virkelighet. Gled deg over film, spill, TV og musikkvideoer i 3D. VR Games Gear VR registrerer dine hodebevegelser og viser bilder som får deg til å føle at du befinner deg midt inne i favorittspillet. Forsøk å koble til en Samsung Gamepad eller annen Android-spillkontroll for å få en enda morsommere opplevelse. Oculus Home I Oculus Homekan du velge laste ned innhold med en kombinasjon av hodebevegelser og berøringskontroller. I Oculus butikken finner du en rekke spill, opplevelser og reiser igjennom den virtuelle verden. Alt du kan laste ned i Oculus Home er laget spesielt for VR-briller.  Oculus Video Den offisielle Video-appen fra Oculus er din personlige VR-kino. Se trailere, filmer og egne videoklipp i en helt ny og fascinerende verden. VR-briller 4,5 4 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. VR-briller