Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Opplev VR på mobilen

Andersson VRG 1.0

  Art.nr: 231288
 • Se film og 3D i virtuell virkelighet
 • Passer de fleste smartttelefoner
 • Justerbare linser
 • God komfort
 • Kameralokk for augmented reality

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson VRG 1.0 er VR-briller som du kan bruke med de fleste smarttelefoner. Se filmer i virtuell virkelighet eller 3D og oppleve en ny og spennende verden. Brillene har justerbare linser og sitter behagelig på hodet takket være en myk polstring og behagelig strikk. 

Det er også en åpning for hodetelefonene slik at du kan få en komplett og fengslende opplevelse!

Hva er VR?

VR er forkortelsen for Virtual Reality som er en teknologi som skaper en kunstig verden i 3D. Denne kunstige verden er spesiallaget for VR-briller. Det finnes et hav av innhold som kan oppleves via VR-brillene, fra både skumle til morsomme filmesnutter, lærerike presentasjoner og opplevelser. Innholdet kan både være laget som animasjoner eller filmet med et 360°-kamera.

Passer til de fleste smarttelefoner 

VR-brillene er laget for å fungere med alle typer smarttelefoner med skjermstørrelse på 4,7" - 6". Når telefonen er plassert i holderen kan du justere bildeskarpheten ved å skyve tappene på oversiden av brillene. 

Augmented reality (Utvidet virkelighet)

Augmented reality, også kalt AR, kombinerer i sanntid den ekte verden med digital informasjon og grafikk slik at man får en ny sammensatt "virkelighet". 

Spesifikasjon

 • Linsejustering i bredde og dybde 
 • Passer skjermstørrelse: 4.7" - 6 "
 • Dimensjoner: 170 x 120 x 105 mm 
 • Vekt: 408 g
231288 Andersson Andersson VRG 1.0 Andersson VRG 1.0 er VR-briller som du kan bruke med de fleste smarttelefoner. Se filmer i virtuell virkelighet eller 3D og oppleve en ny og spennende verden. Brillene har justerbare linser og sitter behagelig på hodet takket være en myk polstring og behagelig strikk. Det er også en åpning for hodetelefonene slik at du kan få en komplett og fengslende opplevelse! Hva er VR? VR er forkortelsen for Virtual Reality som er en teknologi som skaper en kunstig verden i 3D. Denne kunstige verden er spesiallaget for VR-briller. Det finnes et hav av innhold som kan oppleves via VR-brillene, fra både skumle til morsomme filmesnutter, lærerike presentasjoner og opplevelser. Innholdet kan både være laget som animasjoner eller filmet med et 360°-kamera. Passer til de fleste smarttelefoner  VR-brillene er laget for å fungere med alle typer smarttelefoner med skjermstørrelse på 4,7" - 6". Når telefonen er plassert i holderen kan du justere bildeskarpheten ved å skyve tappene på oversiden av brillene.  Augmented reality (Utvidet virkelighet) Augmented reality, også kalt AR, kombinerer i sanntid den ekte verden med digital informasjon og grafikk slik at man får en ny sammensatt "virkelighet".  Spesifikasjon Linsejustering i bredde og dybde Passer skjermstørrelse: 4.7" - 6 "Dimensjoner: 170 x 120 x 105 mm Vekt: 408 g VR-briller 2,2 17 79 NOK 79 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. VR-briller