Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Webkamera med LED-ring for opplyst streaming

Razer Kiyo Broadcasting Camera

  Art.nr: 1002623
  • 720p 60fps. 1080p 30fps
  • LED-lys
  • Støtte for flere plattformer
  • Sertifisert for Streamlabs

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 099,-

Delbetal fra 137,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Razer Kiyo er designet og testet av topp streamers. Det er et kamera designet og beregnet for streaming og det har en hvit LED-ring som du kan justere styrken i flere trinn. Det er det perfekte kameraet for profesjonell streaming.

Sertifisert for Streamlabs

Razer er stadig på utkikk etter måter å støtte streamingsamfunnet. Derfor er det så viktig for dem å jobbe med andre spillere i streaming verden. Streamlabs er nummer 1 i gratis plattformer som streamere bruker til å tilpasse og vokse sine kanaler.

Lysende lysring

Du trenger ikke lenger å sette opp pærer og andre lyskilder for å få anstendig kamerabelysning. Razer Kiyo opprettholder jevn og god belysning på deg og eliminerer harde skygger. Plus, med justerbar lysstyrke, er det riktig å få riktig mengde lys til rett tid.

Opp til 1080p

Med 720p oppløsning på 60fps, opprettholder Razer Kiyo et kraftig og klart bilde som du streamer. Dette betyr at seerne opplever forstyrelsesfritt innhold. Den kan også streame på 1080p ved 30fps for Full HD.

Støtte for flere plattformer

Razer Kiyo støtter streaming på populære plattformer som Open Broadcaster Software og Xsplit, slik at du kan fortsette å bruke favorittprogrammet ditt for å nå publikum og seere.

1002623 Razer Razer Kiyo Broadcasting Camera RZ19-02320100-R3M1 Razer Kiyo er designet og testet av topp streamers. Det er et kamera designet og beregnet for streaming og det har en hvit LED-ring som du kan justere styrken i flere trinn. Det er det perfekte kameraet for profesjonell streaming. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Sertifisert for Streamlabs Razer er stadig på utkikk etter måter å støtte streamingsamfunnet. Derfor er det så viktig for dem å jobbe med andre spillere i streaming verden. Streamlabs er nummer 1 i gratis plattformer som streamere bruker til å tilpasse og vokse sine kanaler. Lysende lysring Du trenger ikke lenger å sette opp pærer og andre lyskilder for å få anstendig kamerabelysning. Razer Kiyo opprettholder jevn og god belysning på deg og eliminerer harde skygger. Plus, med justerbar lysstyrke, er det riktig å få riktig mengde lys til rett tid. Opp til 1080p Med 720p oppløsning på 60fps, opprettholder Razer Kiyo et kraftig og klart bilde som du streamer. Dette betyr at seerne opplever forstyrelsesfritt innhold. Den kan også streame på 1080p ved 30fps for Full HD. Støtte for flere plattformer Razer Kiyo støtter streaming på populære plattformer som Open Broadcaster Software og Xsplit, slik at du kan fortsette å bruke favorittprogrammet ditt for å nå publikum og seere. Streaming 4,2 4 1099 NOK 1099 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Streaming