Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galder V2 – mikrofon inkludert popfilter og boom-arm

Mission SG Galder V2

  Art.nr: 1011474
 • To lett tilgjengelige brytere
 • Rundstrålende eller retningsbestemt
 • Frekvensområde: 30 Hz - 18000 Hz
 • 3,5 mm hodetelefonutgang (minijack)
 • Inkluderer popfilter og boom-arm

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Galder v2 er en forbedret versjon av den populære forgjengeren som også het Galder. Nytt i denne versjonen er at det følger med en forsterket boom-arm som holder mikrofonen oppe, samt at det nå også følger med et popfilter.

Mission SG Galder v2 er en mangesidig mikrofon som er enkel å ta med seg. Koble inn mikrofonen i PC-en via den inkluderte USB-kabelen og begynn innspillingen på null komma niks. Perfekt om du for eksempel vil starte en podcast eller til gaming og streaming.

Du kan enkelt bytte mellom rundstrålende og retningsbestemt opptak, og på mikrofonen finner du også kontroller for volum og lydopptak. Mission SG Galder v2 veier fortsatt bare 450 g som gjør at den enkelt holdes oppe av boom-armen.

Rundstrålende eller retningsbestemt

Med Mission SG Galder v2 kan du kjapt og enkelt veksle mellom rundstrålende (omnidirectional) og retningsbestemt (cardioid) lydinnspilling. Til gamingbruk passer kanskje retningsbestemt best fordi det bare er du som prater. Rundstrålende innspilling passer perfekt hvis du skal fange lyd fra hele rommet, omtrent som ørene dine gjør.

Inkluderer popfilter og boom-arm

Tilbakemeldingen fra kunder som kjøpte forgjengeren var at det manglet popfilter. Våre produktutviklere hørte på det og har inkludert popfilter med v2 så man slipper å kjøpe det separat.

Vi mente også at det er fordelaktig at man har en arm som kan festes på skrivebordet som kan justere mikrofonens plassering enkelt. Derfor inneholder også pakken en boom-arm så du får en komplett løsning i pakken.

Ta kontroll over lyden

På Mission SG Galder v2 finnes to kontrollhjul; den øvre styrer hvor mye lyd du vil at mikrofonen skal fange opp, og lar deg også mute mikrofonen, mens den nederste styrer utgående lyd. Disse to kontrollene gjør at du lett finner riktig innstilling for deg, og mutefunksjonen lar deg ta en pause i innspillingen. 

Minijackutgang

3,5 mm hodetelefonutgang gjør det mulig for deg å lytte til det du spiller inn i sanntid, helt uten forsinkelser. Også praktisk hvis du vil forberede deg med riktige innstillinger før et viktig intervju. 

Tekniske spesifikasjoner

 • 2 stk 14 mm kondensatorkapsler
 • Sampling: 44,1 kHz / 48 kHz 16-bit
 • Frekvensomfang: 30 Hz - 18000 Hz
 • Vekt: 450 g
 • Kabellengde: 1 m
 • Effekt: 150 mA
 • Kompatibel med Windows og Mac
 • Innspillingsmodi: Kardioid og rundstrålende
1011474 1011474 Mission SG Mission SG Galder V2 AU-903S Mission SG Galder v2 er en forbedret versjon av den populære forgjengeren som også het Galder. Nytt i denne versjonen er at det følger med en forsterket boom-arm som holder mikrofonen oppe, samt at det nå også følger med et popfilter.Mission SG Galder v2 er en mangesidig mikrofon som er enkel å ta med seg. Koble inn mikrofonen i PC-en via den inkluderte USB-kabelen og begynn innspillingen på null komma niks. Perfekt om du for eksempel vil starte en podcast eller til gaming og streaming.Du kan enkelt bytte mellom rundstrålende og retningsbestemt opptak, og på mikrofonen finner du også kontroller for volum og lydopptak. Mission SG Galder v2 veier fortsatt bare 450 g som gjør at den enkelt holdes oppe av boom-armen.Rundstrålende eller retningsbestemtMed Mission SG Galder v2 kan du kjapt og enkelt veksle mellom rundstrålende (omnidirectional) og retningsbestemt (cardioid) lydinnspilling. Til gamingbruk passer kanskje retningsbestemt best fordi det bare er du som prater. Rundstrålende innspilling passer perfekt hvis du skal fange lyd fra hele rommet, omtrent som ørene dine gjør.Inkluderer popfilter og boom-armTilbakemeldingen fra kunder som kjøpte forgjengeren var at det manglet popfilter. Våre produktutviklere hørte på det og har inkludert popfilter med v2 så man slipper å kjøpe det separat.Vi mente også at det er fordelaktig at man har en arm som kan festes på skrivebordet som kan justere mikrofonens plassering enkelt. Derfor inneholder også pakken en boom-arm så du får en komplett løsning i pakken.Ta kontroll over lyden På Mission SG Galder v2 finnes to kontrollhjul; den øvre styrer hvor mye lyd du vil at mikrofonen skal fange opp, og lar deg også mute mikrofonen, mens den nederste styrer utgående lyd. Disse to kontrollene gjør at du lett finner riktig innstilling for deg, og mutefunksjonen lar deg ta en pause i innspillingen. Minijackutgang3,5 mm hodetelefonutgang gjør det mulig for deg å lytte til det du spiller inn i sanntid, helt uten forsinkelser. Også praktisk hvis du vil forberede deg med riktige innstillinger før et viktig intervju. Tekniske spesifikasjoner2 stk 14 mm kondensatorkapslerSampling: 44,1 kHz / 48 kHz 16-bitFrekvensomfang: 30 Hz - 18000 HzVekt: 450 gKabellengde: 1 mEffekt: 150 mAKompatibel med Windows og MacInnspillingsmodi: Kardioid og rundstrålende Streaming 4 7 899 NOK 899 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Streaming