Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stream Deck – forenkler og hjelper deg med å streame

Elgato Stream Deck for PC/MAC

  Art.nr: 1002761
  • 15 LCD-taster
  • Gjør hver knapp unik
  • Enkel å bruke
  • Til PC, Mac, PS4, Xbox

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Stream Deck kan du slippe løs dine kreative ideer og imponere streaming verden av Twitch og YouTube. Dette samtidig som du fokuserer på det som betyr mest: publikum.

Programmerbare knapper

Kontrolleren har 15 LCD-taster som er klare til å utløse scener, eliminerer behovet for å stille inn og huske viktige kommandoer. Med kun et raskt knappetrykk kan du bytte scener, starte media, justere lyd og mye mer.

Optimaliser din setup 

Stream Deck integrerer verktøy og programmer og identifiserer automatisk scenene, mediene og lydkildene, slik at du kan styre dem med et raskt trykk. Den er kompatibel med Elgato Game Capture, Note, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer og mange flere.

Lett installasjon

Det er veldig enkelt å tilpasse Stream Deck. Du trenger bare å dra og slippe en action på en av tastene eller velge blant de over hundre forhåndsdefinerte ikonene. Spare unike nøkkelkonfigurasjoner som profiler for forskjellige spill og programmer, bytt mellom dem og del dem med andre skapere.

1002761 Elgato Elgato Stream Deck for PC/MAC 10GAA9901 Med Stream Deck kan du slippe løs dine kreative ideer og imponere streaming verden av Twitch og YouTube. Dette samtidig som du fokuserer på det som betyr mest: publikum. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Programmerbare knapper Kontrolleren har 15 LCD-taster som er klare til å utløse scener, eliminerer behovet for å stille inn og huske viktige kommandoer. Med kun et raskt knappetrykk kan du bytte scener, starte media, justere lyd og mye mer. Optimaliser din setup  Stream Deck integrerer verktøy og programmer og identifiserer automatisk scenene, mediene og lydkildene, slik at du kan styre dem med et raskt trykk. Den er kompatibel med Elgato Game Capture, Note, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer og mange flere. Lett installasjon Det er veldig enkelt å tilpasse Stream Deck. Du trenger bare å dra og slippe en action på en av tastene eller velge blant de over hundre forhåndsdefinerte ikonene. Spare unike nøkkelkonfigurasjoner som profiler for forskjellige spill og programmer, bytt mellom dem og del dem med andre skapere. Streaming 4,5 2 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Streaming