Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Modulært stativ til mikrofon, kamera eller lys

Elgato Multi Mount

  Art.nr: 1012999
  • 55–125 cm høyt
  • 1/4" standardfeste
  • Passer f.eks. kameraer med skruefeste
  • Festet til bordkanten
  • Kan utvides med Flex Arm Kit

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Elgato Multi Mount er et modulært stativ som passer godt til streaming i hjemmestudioet. Stativet festes på kanten av skrivebordet (maks. 6 cm tykkelse) og har en justerbart høyde på 55–125 cm. På toppen sitter en 1/4" standardgjenge, som gjør gir deg muligheten til å montere på mikrofon, kamera eller lys. Multi Mount kan utvides med Elgato Flex Arm for å tilpasse stativet dine behov enda mer.

Perfekt til hjemmestudioet

Med Multi Mount er det enda enkelere å finne fram til den perfekte plasseringen av mikrofonen, kameraet eller lys. Så lenge produktet som monteres på passer med 1/4"-gjenget er det samme hva du kobler på. Festet er dessuten montert på et kuleledd som lar deg justere stativet etter hva som passer deg best.

Utvid med Flex Arm Kit

Utvidelsespakken Flex Arm Kit inneholder fire ekstra stenger som kan vris og vendes slik at du finner frem til den perfekte vinkelen, ettersom Multi Mount har et kuleledd. Dette passer godt for deg som f.eks vil montere på et kamera som filmer ovenfra. Elgato Flex Arm Kit selges separat.

I emballasjen:

  • Elgato Multi Mount (bordfeste, stang med justerbar lengde på 55–125 cm, 1/4" standardfeste)
  • Monteringsguide

1012999 Elgato Elgato Multi Mount 10AAB9901 Elgato Multi Mount er et modulært stativ som passer godt til streaming i hjemmestudioet. Stativet festes på kanten av skrivebordet (maks. 6 cm tykkelse) og har en justerbart høyde på 55–125 cm. På toppen sitter en 1/4" standardgjenge, som gjør gir deg muligheten til å montere på mikrofon, kamera eller lys. Multi Mount kan utvides med Elgato Flex Arm for å tilpasse stativet dine behov enda mer.Perfekt til hjemmestudioetMed Multi Mount er det enda enkelere å finne fram til den perfekte plasseringen av mikrofonen, kameraet eller lys. Så lenge produktet som monteres på passer med 1/4"-gjenget er det samme hva du kobler på. Festet er dessuten montert på et kuleledd som lar deg justere stativet etter hva som passer deg best.Utvid med Flex Arm KitUtvidelsespakken Flex Arm Kit inneholder fire ekstra stenger som kan vris og vendes slik at du finner frem til den perfekte vinkelen, ettersom Multi Mount har et kuleledd. Dette passer godt for deg som f.eks vil montere på et kamera som filmer ovenfra. Elgato Flex Arm Kit selges separat.I emballasjen:Elgato Multi Mount (bordfeste, stang med justerbar lengde på 55–125 cm, 1/4" standardfeste)Monteringsguide Streaming 599 NOK 599 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Streaming