Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Profesjonelt studiolys som kobles til via WiFi

Elgato Key Light Air

  Art.nr: 1012996
  • Fargeinnstilling mellom 2900-7000K
  • 1400 Lumen
  • Fleksibel design
  • Kobles trådløst via ruteren din
  • Control Center app

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Elgato Key Light Air er en LED-belyst studio lampe for deg som trenger lys til video- eller streamingstudioet ditt. Med smarte kontroller for lampen via smarttelefonen. nettbrett eller direkte på datamaskinen din med den fantastiske "Control Center" -programvaren. Den kobles til ruteren din via WiFi og deretter får du tilgang til den via din PC, Mac, iPhone eller Android-enhet.

Snill mot øynene

Key Light Air får deg ikke bare til å se profesjonell ut i strømmen eller videoen din. Kanten med belyst LED-arkitektur i kombinasjon med teknologi i flere lag gir myk belysning, noe som betyr at den også er skånsom mot netthinnen din og ikke blir vanskelig å se på.

Fra solnedgang til arktisk blå

Med en rekkevidde på mellom 2900 - 7000 K og en lumen på opptil 1400, kan du få nøyaktig den varmen fra lyset du ønsker eller trenger for omgivelsene og kameraet. Velg alt fra en varm strålende solnedgang eller en isete blå effekt fra den kaldeste nordpolen.

Fleksibel design

Elgato Key Light Air har mange muligheter for innstillinger også fysisk og ikke bare på selve lyset. Hodet er justerbart i 3D-modus for å få nøyaktig vinkel og for å stille riktig høyde, har det en teleskopisk funksjon. Som glasur på kaken har den også en kabelkanal for å skjule kablene og sikre at Key Light Air passer inn overalt.

Fungerer med StreamDeck

Takket være kompatibilitet med StreamDeck kan du bytte mellom forhåndsinnstilte profiler eller innstillinger ved å trykke på en knapp uten å måtte gå gjennom Control Center-programvaren. Veldig fleksibel når du sitter og strømmer og fokuserer på seerne.

Control Center

Key Light Air kobles trådløst via WiFi til din PC, Mac, Android-enhet eller iPhone. Med Control Center-appen kan du justere lysstyrke og farge via og få tilbakemeldinger i sanntid på skjermen.

1012996 Elgato Elgato Key Light Air 10LAB9901 Elgato Key Light Air er en LED-belyst studio lampe for deg som trenger lys til video- eller streamingstudioet ditt. Med smarte kontroller for lampen via smarttelefonen. nettbrett eller direkte på datamaskinen din med den fantastiske "Control Center" -programvaren. Den kobles til ruteren din via WiFi og deretter får du tilgang til den via din PC, Mac, iPhone eller Android-enhet.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Snill mot øyneneKey Light Air får deg ikke bare til å se profesjonell ut i strømmen eller videoen din. Kanten med belyst LED-arkitektur i kombinasjon med teknologi i flere lag gir myk belysning, noe som betyr at den også er skånsom mot netthinnen din og ikke blir vanskelig å se på.Fra solnedgang til arktisk blåMed en rekkevidde på mellom 2900 - 7000 K og en lumen på opptil 1400, kan du få nøyaktig den varmen fra lyset du ønsker eller trenger for omgivelsene og kameraet. Velg alt fra en varm strålende solnedgang eller en isete blå effekt fra den kaldeste nordpolen.Fleksibel designElgato Key Light Air har mange muligheter for innstillinger også fysisk og ikke bare på selve lyset. Hodet er justerbart i 3D-modus for å få nøyaktig vinkel og for å stille riktig høyde, har det en teleskopisk funksjon. Som glasur på kaken har den også en kabelkanal for å skjule kablene og sikre at Key Light Air passer inn overalt.Fungerer med StreamDeckTakket være kompatibilitet med StreamDeck kan du bytte mellom forhåndsinnstilte profiler eller innstillinger ved å trykke på en knapp uten å måtte gå gjennom Control Center-programvaren. Veldig fleksibel når du sitter og strømmer og fokuserer på seerne.Control CenterKey Light Air kobles trådløst via WiFi til din PC, Mac, Android-enhet eller iPhone. Med Control Center-appen kan du justere lysstyrke og farge via og få tilbakemeldinger i sanntid på skjermen. Streaming 1590 NOK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Streaming