Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Portabelt green screen for streamere og filmskapere

Elgato Green Screen

  Art.nr: 1012993
  • Tilpass bakgrunnen etter egen smak
  • Stødig X-frame
  • Brukes med Chroma Key
  • Full størrelse 140 x 180 cm

Internett

Forventet på lager: 27.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Elgato Green Screen er et sammenleggbart green screen som løfter livestreamen til neste nivå. Det eneste du behøver å gjøre, er å rulle den ned når du er klar til å kjøre i gang streamen, for så å legge den sammen når du er ferdig. Ved hjelp av green screen kan du få til kule bakgrunner, slik at du ser ut som om du strømmer fra stranda eller midt i spillet. Det er kun fantasien din som setter grenser.

Hva er et green screen?

Et green screen brukes gjerne for å animere en bakgrunn med grafikk eller annet, for å bli kvitt en ellers kjedelig bakgrunn. Du plasserer helt enkelt lerretet slik at det dekker opp hele bakgrunnen og bruker en kameraeffekt ved navn Chroma Key. I Chroma Key kan du velge en spesifikk farge eller effekt slik at det grønne filtreres bort og ikke synes i bildet. Hva du ønsker å kjøre som bakgrunn er helt opp til deg. Prøv deg fram, det er kun fantasien som setter grenser.

For at det skal det skal fungere optimalt, er det viktig at det er jevn belysning i rommet. Ved ujevn belysning kan det hende at kamera tror at det er flere farger på skjermen og da vil ikke Chroma Key-effekten fungere riktig. Dersom du tror jevn belysning kan være en utfordring, anbefales f.eks. Elgato Key Light.

Spesifikasjoner:

  • Størrelse: 148 x 180 cm
  • Størrelse (lagt sammen): 148 x 10,5 x 11,5 cm
  • Veier 9,3 kg
  • Laget av 100% polyester

1012993 Elgato Elgato Green Screen 10GAF9901 Elgato Green Screen er et sammenleggbart green screen som løfter livestreamen til neste nivå. Det eneste du behøver å gjøre, er å rulle den ned når du er klar til å kjøre i gang streamen, for så å legge den sammen når du er ferdig. Ved hjelp av green screen kan du få til kule bakgrunner, slik at du ser ut som om du strømmer fra stranda eller midt i spillet. Det er kun fantasien din som setter grenser.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Hva er et green screen?Et green screen brukes gjerne for å animere en bakgrunn med grafikk eller annet, for å bli kvitt en ellers kjedelig bakgrunn. Du plasserer helt enkelt lerretet slik at det dekker opp hele bakgrunnen og bruker en kameraeffekt ved navn Chroma Key. I Chroma Key kan du velge en spesifikk farge eller effekt slik at det grønne filtreres bort og ikke synes i bildet. Hva du ønsker å kjøre som bakgrunn er helt opp til deg. Prøv deg fram, det er kun fantasien som setter grenser.For at det skal det skal fungere optimalt, er det viktig at det er jevn belysning i rommet. Ved ujevn belysning kan det hende at kamera tror at det er flere farger på skjermen og da vil ikke Chroma Key-effekten fungere riktig. Dersom du tror jevn belysning kan være en utfordring, anbefales f.eks. Elgato Key Light.Spesifikasjoner:Størrelse: 148 x 180 cmStørrelse (lagt sammen): 148 x 10,5 x 11,5 cmVeier 9,3 kgLaget av 100% polyester Streaming 1990 NOK 1990 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Streaming