Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Utvidelsespakke til Elgato Multi Mount

Elgato Flex Arm Kit

  Art.nr: 1013003
  • Få nøyaktig den vinkelen du vil ha
  • Inneholder 4 fleksible rør
  • Krever Elgato Multi Mount

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Elgato Flec Arm Kit er en utvidelsespakke til Elgato Multi Mount som gir deg enda større frihet ved plassering av kamera, mikrofon eller lys i hjemmestudioet. I denne utvidelsespakken inngår totalt fire rør som kobles til via kuleledd på Multi Mount. Ved å montere Flex Arm på et kuleledd, kan du justere armen til å stå i nøyaktig den vinkelen du er ute etter.

Krever Elgato Multi Mount

For at du skal kunne bruke Flex Arm Kit, behøver du selve Elgato Multi Mount-stativet. Ved hjelp av et modulært design kan Multi Mount enkelt utvides med flere deler, uansett om du er ute etter en ren forlengelse av stativet eller om du rett og slett vil vende og vri deg til den perfekte vinkelen.

I emballasjen:

  • 1 x 24 cm rør
  • 1 x 17 cm rør
  • 2 x 8 cm rør
  • Monteringsguide

1013003 Elgato Elgato Flex Arm Kit 10AAC9901 Elgato Flec Arm Kit er en utvidelsespakke til Elgato Multi Mount som gir deg enda større frihet ved plassering av kamera, mikrofon eller lys i hjemmestudioet. I denne utvidelsespakken inngår totalt fire rør som kobles til via kuleledd på Multi Mount. Ved å montere Flex Arm på et kuleledd, kan du justere armen til å stå i nøyaktig den vinkelen du er ute etter.Krever Elgato Multi MountFor at du skal kunne bruke Flex Arm Kit, behøver du selve Elgato Multi Mount-stativet. Ved hjelp av et modulært design kan Multi Mount enkelt utvides med flere deler, uansett om du er ute etter en ren forlengelse av stativet eller om du rett og slett vil vende og vri deg til den perfekte vinkelen.I emballasjen:1 x 24 cm rør1 x 17 cm rør2 x 8 cm rørMonteringsguide Streaming 699 NOK 699 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Streaming