Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Portabel green screen – et must for videokreatører

Arozzi Arozzi Green Screen

  Art.nr: 1011641
  • Sammenleggbar
  • Backdrop: 160 x 157 cm
  • Chroma green for enkel redigering
  • Krøllefri
  • Ekstra bred modell for foto, video og streaming

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Arozzi Green Screen er en ekstra bred og portabel green screen som er hele 157 cm bred og 160 cm høy. En green screen brukes når man trenger en helt ensfarget nøytral bakgrunn man kan legge ønskede effekter eller bakgrunner på. Det gjør at man for eksempel kan drømme seg bort til sommeren, hente fram en strandstol og en oppblåsbar badeball, sette seg foran green screenen og til slutt legge på en strand eller et basseng på datamaskinen. 100 % sommer der, altså.

Foto, video og streaming

Chroma Key-bakgrunnen er optimal til fotografering, video, streaming og vlogging, og lar deg enkelt bytte til ønsket bakgrunn.

Krøllefri

Materialet duken er produsert i er behandlet for at den ikke skal bli krøllete. Dette gjør at du får en jevnere Chroma Key-grønn over hele redigeringsområdet. Med jevn belysning kan dette spare deg for mye tid ved redigering så du får vært mer effektiv.

Kompakt, portabel design

På tross av sin størrelse blir Arozzi Green Screen utrolig kompakt når den rulles sammen. Det betyr at den blir enkel å ta med seg til innspillingssteder og at den tar minimalt med plass når den lagres.

1011641 Arozzi Arozzi Arozzi Green Screen AZ-GS Arozzi Green Screen er en ekstra bred og portabel green screen som er hele 157 cm bred og 160 cm høy. En green screen brukes når man trenger en helt ensfarget nøytral bakgrunn man kan legge ønskede effekter eller bakgrunner på. Det gjør at man for eksempel kan drømme seg bort til sommeren, hente fram en strandstol og en oppblåsbar badeball, sette seg foran green screenen og til slutt legge på en strand eller et basseng på datamaskinen. 100 % sommer der, altså. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Foto, video og streaming Chroma Key-bakgrunnen er optimal til fotografering, video, streaming og vlogging, og lar deg enkelt bytte til ønsket bakgrunn. Krøllefri Materialet duken er produsert i er behandlet for at den ikke skal bli krøllete. Dette gjør at du får en jevnere Chroma Key-grønn over hele redigeringsområdet. Med jevn belysning kan dette spare deg for mye tid ved redigering så du får vært mer effektiv. Kompakt, portabel design På tross av sin størrelse blir Arozzi Green Screen utrolig kompakt når den rulles sammen. Det betyr at den blir enkel å ta med seg til innspillingssteder og at den tar minimalt med plass når den lagres. Streaming 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Streaming