Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingratt i Ferrari-design til Xbox One

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel

  Art.nr: 207023
  • Ratt 28 cm radius
  • Justerbar følsomhet
  • Roterbar 240 grader
  • Kompatibel med Xbox One

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel er et gamingratt som er en replika av Ferrari 458 Spiders originalratt. Dette gir en virkelighetstro gamingopplevelse når du spiller racingspill på Xbox One. Settet kommer med doble pedaler. Alle knapper som trengs finnes direkte på rattet. I tillegg kan det justeres med fire forhåndsinnstilte modus, slik at det passer til akkurat din spillestil.

Kobles med Kinect

Rattet er enkelt å innstallere med den innebygde parkoblingen med Kinect. Dette gjør at du ikke trenger å vente på en installasjon når du skal begynne å spille.

207023 Thrustmaster Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel 4060105 Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racingwheel er et gamingratt som er en replika av Ferrari 458 Spiders originalratt. Dette gir en virkelighetstro gamingopplevelse når du spiller racingspill på Xbox One. Settet kommer med doble pedaler. Alle knapper som trengs finnes direkte på rattet. I tillegg kan det justeres med fire forhåndsinnstilte modus, slik at det passer til akkurat din spillestil. Kobles med Kinect Rattet er enkelt å innstallere med den innebygde parkoblingen med Kinect. Dette gjør at du ikke trenger å vente på en installasjon når du skal begynne å spille. Xbox Tilbehør 4,1 10 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør