Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Kablet håndkontroll til Xbox og Windows 10

PDP Wired Xbox Controller Black Camo

  Art.nr: 1015463
  • Juster volumet fra kontrollen
  • Skreddersy med PDP Control Hub-appen
  • 3,5 mm-port
  • Behagelig grep
  • Lisensiert av Microsoft

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

PDP Wired Controller er en frekk kablet håndkontroll til Xbox og Windows 10. Du får alle funksjonene til den klassiske Xbox-kontrolleren, i tillegg til noen ekstra funksjoner PDP har lagt til. Blant annet kan du omprogrammere knappene via gratisappen PDP Control Hub, og du kan styre volumet via håndkontrolleren. Med kabel på 2,4 meter (8 feet) bør det være mer enn langt nok for å sette seg godt til i sofaen eller på senga og spille vekk timene.

Du kan bruke det innebygde 3,5 mm-uttaket for å koble til et headset så du kan kommunisere med andre spillere, og du kan mute mikrofonen ved å dobbeltrykke på "Funktion"-knappen. Kontrolleren er kompatibel med Xbox Series X, Series S, Xbox One og Windows 10.

1015463 1015463 PDP PDP Wired Xbox Controller Black Camo 048-082-EU-CM00 PDP Wired Controller er en frekk kablet håndkontroll til Xbox og Windows 10. Du får alle funksjonene til den klassiske Xbox-kontrolleren, i tillegg til noen ekstra funksjoner PDP har lagt til. Blant annet kan du omprogrammere knappene via gratisappen PDP Control Hub, og du kan styre volumet via håndkontrolleren. Med kabel på 2,4 meter (8 feet) bør det være mer enn langt nok for å sette seg godt til i sofaen eller på senga og spille vekk timene.Du kan bruke det innebygde 3,5 mm-uttaket for å koble til et headset så du kan kommunisere med andre spillere, og du kan mute mikrofonen ved å dobbeltrykke på "Funktion"-knappen. Kontrolleren er kompatibel med Xbox Series X, Series S, Xbox One og Windows 10. Xbox Tilbehør 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør