Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dobbel ladestasjon for Xbox Series X- / S- og Xbox One-kontroller

PDP Dual Ultra Slim Charge

  Art.nr: 1015454
  • Kompatibel med Xbox Series X/S og Xbox One
  • Lader to kontroller samtidig
  • LED-indikator
  • Magnetisk
  • Lisensiert av Microsoft

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Den innovative PDP Dual Ultra Slim Charger er en praktisk ladestasjon som gjør det enkelt å ha kontroller som er ladet opp. Med magneter holder den kontrollene på plass, og en LED-indikator viser ladestatusen til kontrollene.

Lade to kontroller samtidig

For deg som spiller mye med familie og venner er det superpraktisk med en ladestasjon som kan lade to kontroller samtidig. Den er utrustet med magneter som sørger for at kontrollene ligger på plass i ladestasjonen.

Liten og praktisk

Den moderne designen passer sømløst inn i stua eller på gamingrommet. Ladestasjonen er utstyrt med cinematiske lysdempede lamper som tilpasser seg omgivelsene og gir et behagelig lys. LED-indikatoren på framsiden viser ladestatusen til håndkontrollene.

Ladestasjon for Xbox-kontroller
1015454 1015454 PDP PDP Dual Ultra Slim Charge 049-009-EU Den innovative PDP Dual Ultra Slim Charger er en praktisk ladestasjon som gjør det enkelt å ha kontroller som er ladet opp. Med magneter holder den kontrollene på plass, og en LED-indikator viser ladestatusen til kontrollene.Lade to kontroller samtidigFor deg som spiller mye med familie og venner er det superpraktisk med en ladestasjon som kan lade to kontroller samtidig. Den er utrustet med magneter som sørger for at kontrollene ligger på plass i ladestasjonen.Liten og praktiskDen moderne designen passer sømløst inn i stua eller på gamingrommet. Ladestasjonen er utstyrt med cinematiske lysdempede lamper som tilpasser seg omgivelsene og gir et behagelig lys. LED-indikatoren på framsiden viser ladestatusen til håndkontrollene. Xbox Tilbehør 4,7 3 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør