Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Xbox trådløs håndkontroll + trådløs adapter til Windows 10

Microsoft Xbox Wireless Gen 9 Controller + Wireless Adap.Win 10

  Art.nr: 1014927
  • Trådløs, inkluderer Xbox Wireless Adapter
  • Ny design med forbedrede overflater
  • Hybrid D-pad
  • Bluetooth-tilkobling
  • 3,5 mm-stereoheadsetport

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Variant

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Microsoft Xbox Wireless Controller Gen 9 er en trådløs Xbox-kontroll med en ny design med forbedrede overflater og former for bedre komfort når du gamer. Hold målet i sikte med en hybrid D-pad og ha kontroll på handlingen med teksturerte avtrekkere og bumperknapper. Den dedikerte delingsknappen lar deg enkelt skape og dele innhold som skjermbilder og gameplay-videoer. Med knappemapping kan du tilpasse kontrollen til dine preferanser. Koble kontrollen raskt til enheten og veksle mellom enheter som Xbox Series X og S, Xbox One, Windows 10-maskiner og Android- og iOS-enheter.

Xbox Wireless Controller + Wireless Adapter

Koble til trådløst til gamingmaskina

Med mulighet for å koble til opptil 8 trådløse Xbox-kontroller samtidig kan man spille trådløst sammen på Windows 10-maskiner med den inkluderte Xbox Wireless Adapteren.

Endre mappingen av knapper

Med appen Xbox Accessories kan du mappe om knappene og lage tilpassede profiler for dine favorittspill. Funksjonen er kompatibel med utvalgte enheter og operativsystemversjoner. Visse funksjoner støttes ikke på Android, iOS eller via Bluetooth.

Mer informasjon om dette er tilgjengelig på xbox.com/controller-compatibility. Knappemapping er tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One og Windows 10 via appen Xbox Accessories.

Xbox Wireless Controller Wireless Adapter
1014927 1014927 Microsoft Microsoft Xbox Wireless Gen 9 Controller + Wireless Adap.Win 10 1VA-00002 Microsoft Xbox Wireless Controller Gen 9 er en trådløs Xbox-kontroll med en ny design med forbedrede overflater og former for bedre komfort når du gamer. Hold målet i sikte med en hybrid D-pad og ha kontroll på handlingen med teksturerte avtrekkere og bumperknapper. Den dedikerte delingsknappen lar deg enkelt skape og dele innhold som skjermbilder og gameplay-videoer. Med knappemapping kan du tilpasse kontrollen til dine preferanser. Koble kontrollen raskt til enheten og veksle mellom enheter som Xbox Series X og S, Xbox One, Windows 10-maskiner og Android- og iOS-enheter.Koble til trådløst til gamingmaskinaMed mulighet for å koble til opptil 8 trådløse Xbox-kontroller samtidig kan man spille trådløst sammen på Windows 10-maskiner med den inkluderte Xbox Wireless Adapteren.Endre mappingen av knapperMed appen Xbox Accessories kan du mappe om knappene og lage tilpassede profiler for dine favorittspill. Funksjonen er kompatibel med utvalgte enheter og operativsystemversjoner. Visse funksjoner støttes ikke på Android, iOS eller via Bluetooth.Mer informasjon om dette er tilgjengelig på xbox.com/controller-compatibility. Knappemapping er tilgjengelig for Xbox Series X og S, Xbox One og Windows 10 via appen Xbox Accessories. Xbox Tilbehør 3,7 10 779 NOK 779 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Spill og Konsoll
  3. Xbox
  4. Xbox Tilbehør